Új szereplő a Németország és Bulgária közötti közúti-vízi kombinált szállításban

iho   ·   2015.07.29. 13:45
400px_donau_star

A Donau Star BG EOOD Commercial Shipping & Forwarding logisztikai vállalat júliustól kezdődően havonta kétszer szállít a két fekete-tengeri kikötő és a két nyugat-európai város között. A Star Lines elnevezésű charterszolgáltatás nagy és nehéz áruk továbbítását teszi lehetővé. A cég két hajója, a Jumbo One és a Jumbo Two a négy célkikötőn kívül – igény és árumennyiség szerint – bármelyik Duna-menti ro-ro kikötőnél megállhat.

Az ausztriai Ennshafen kikötője tökéletes feltételeket biztosít a közúti–vízi kombinált szállítás számára a gördülékeny és hatékony árukezeléshez. A rakodás a hajó lehorgonyzását követően azonnal elkezdődhet, ráadásul a kamionokat a hajók közelében lehet megpakolni, ami gyors árukezelést tesz lehetővé. A rakodórámpa melletti, 8500 négyzetméter alapterületű raktár pedig a legjobb biztonságtechnikai berendezésekkel, például árvízvédelemi rendszerrel, kerítéssel, világítással, és kamerarendszerrel szerelték fel – számol be a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek