Újabb közlekedésbiztonsági fejlesztések a GYSEV-nél

iho   ·   2015.05.19. 19:20
00kicsi

A GYSEV hálózatán a jelenleg még biztosítatlan átjárók közül hétnél telepítenek fénysorompót, tizenegy helyszínen félsorompóval egészítik ki a fénysorompós átjárókat, a jelzők optikáit pedig izzósról ledesre cserélik. Szintén kicserélik tíz helyen az elavult állomási biztosítóberendezéseket, további hat helyszínen bővítik a meglevőket. A kivitelezési munkák már 2014-ben megkezdődtek, a teljes beruházás idén augusztusban fejeződik be.

Becsey Zsolt, közlekedésért felelős helyettes államtitkár...<br>(a képek forrása: GYSEV Zrt.)

Az „Érj haza biztonságban” országos program soproni nyitórendezvényén Kövesdi Szilárd, a GYSEV vezérigazgatója elmondta, hogy a 2014 őszén lezárt első projektszakaszban felújított útátjárókban azóta nem történt halálos baleset, Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár pedig a hazai vasúti közlekedés biztonságára fordított 33 milliárd forintos forrást említette meg.

...és Kövesdi Szilárd, a GYSEV vezérigazgatója a soproni sajtótájékoztatón

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek