Újabb rendőrautó-beszerzés

iho   ·   2013.04.03. 17:40

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közbeszerzési felhívása alapján egy jármű ára nettő 5,7 millió forint. A szállítandó terepjárók száma a 120 napra szóló szerződés teljesítése során csökkenhet – írja a Napi Gazdaság online kiadása.

A nyílt közbeszerzési eljárásban május 21-ig lehet ajánlatot tenni. Természetesen egyéb pályázati feltételek is adottak, így csak azok a gyártók vagy forgalmazók indulhatnak, akik az elmúlt három évből fel tudnak mutatni legalább 35 darab vagy 210 millió forint értékű terepjáró szállítási referenciát, valamint vannak szervizeik Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A Dacia Duster alkalmas lehet a feladatra, és ahogy fotónkon is látszik, szolgál már az ORFK kötelékében is ilyen<br >(fotó: daciaklub.pl)

Az árajánlatokban szerepelnie kell a kgfb és a casco költségein kívül egyéb tételeket (vizsgáztatás, szállítás, rendőrségi fényhíd felszerelése, matricázás kivitelezése, forgalomba helyezés), valamint a garanciális és assisstance szolgáltatásokat is.

Kapcsolódó hírek