Változik a forgalomterelés az M1-esen

MTI   ·   2018.10.05. 14:36

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-nek adott tájékoztatása szerint harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalának felújítása a 28-as és 40-es kilométer között. Szombaton 7 és 16 óra között elbontják Óbarok és Bicske között a belső sáv korlátozását, így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek majd. Szombaton 12 és 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon, a Bicske és Herceghalom közötti jelenlegi hat kilométeres sávelhúzást három kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt csak egy sávon közlekedhetnek. Ugyanakkor vasárnap 9 és 18 óra között a Budapest felé vezető oldalon meghosszabbítanak egy másik sávelhúzást, a munkálatok ideje alatt itt is torlódásra kell számítani. Az utolsó ütemhez szükséges sávelhúzás összesen nyolc és fél kilométeres lesz Óbaroktól a 37-es kilométerig.

A teljes, tizenkét kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, november közepére várható annak teljes körű befejezése.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek