Változik a H6-os és H8-as HÉV közlekedése

iho/vasút   ·   2018.09.27. 12:32

A H8-as HÉV október 1–5. között Cinkota és Kerepes között egy vágányon közlekedik. Ezeken a napokon 9 órától 14 óráig a vonatok módosított rend szerint, Cinkota és Kerepes között egy vágányon haladnak. A szerelvények október 1-jétől 3-áig az Örs vezér tere felé az ellenkező, Gödöllő irányú peronok mellett állnak meg Kerepestől Ilonatelep megállóig, október 4-én és 5-én Gödöllő felé Cinkotától Zsófialiget megállóig az ellenkező, Örs vezér tere irányú peronok mellett állnak meg.

A szerelvények október 8–12. között 9 órától 14 óráig Mogyoród és Kerepes között is egy vágányon fognak közlekedni. A vonatok az Örs vezér tere felé Szilasliget és Kerepes állomásokon az ellenkező, Gödöllő irányú peronok mellett állnak meg.

A H6-os HÉV-nél is változásra kell számítani. A szerelvények szeptember 29-én és 30-án a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között nem közlekednek. A vonatok helyett a Közvágóhídtól Soroksár, Hősök teréig a H6-os jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, melyre a Közvágóhídnál a Kvassay Jenő úton lévő helyen, a Hősök terénél pedig a templommal szemközti parknál kijelölt megállóhelyen lehet felszállni.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek