Változik az 51-es villamos közlekedése péntektől

MTI   ·   2019.02.28. 11:13

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtöki közleménye szerint március elseje és 14-e között az 51-es villamos hétköznapokon két szakaszon, a Mester utca/Ferenc körút és Mester utca/Könyves Kálmán körút között, valamint a Nagysándor József utca és a Koppány utca között közlekedik. A Mester utca/Könyves Kálmán körút és a Koppány utca között pótlóbusz jár 51-es jelzéssel. Hétvégén rövidített útvonalon, csak a Mester utca/Ferenc körút és a Mester utca/Könyves Kálmán körút között közlekednek a villamosok, a Nagysándor József utca felé az 51-es pótlóbusszal lehet tovább utazni. A BKK azt javasolja, hogy a villamospótlás ideje alatt a Pesterzsébet felől a belváros felé utazók a 51-es villamossal párhuzamosan közlekedő 23-as vagy 23E jelzésű autóbuszt válasszák.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.