Van, ahol már nem adnak el Malév-jegyet

iho/repülés   ·   2012.02.02. 17:22

Az egyik nagy hazai online repülőjegy-értékesítő oldal felfüggesztette a Malév-jegyek forgalmazását. „Csütörtök reggeltől már nem adunk el Malév-jegyeket. A légitársaság eddig jó partnerünk volt, de nem akarjuk az utasainkat esetleges későbbi kellemetlenségeknek kitenni. Most már nem is nagyon ragaszkodnak a Malév-jegyekhez, adott esetben az alacsonyabb ár ellenére sem” - mondta az [origo]-nak Habóczki Zsolt, a Repjegy.hu repülőjegy-értékesítő oldal vezetője. Szerdán még több utazási iroda is úgy nyilatkozott, hogy továbbra is vásárolják a Malév jegyeit az utasok.

Egy másik ismert hazai jegyértékesítő oldal neve elhallgatását kérő munkatársa érdeklődésünkre azt mondta, ők nem vették ki a kínálatból a Malév jegyeit, de részletesen tájékoztatják a most foglaló ügyfeleket a légitársaság helyzetéről. „Az utasok többségét nem kell lebeszélni. Bár akad, aki tudatosan, támogató szándékkal vesz Malév-jegyet, jellemzően inkább a kerülik a magyar céget. Tízből kilenc ember már más megoldást választ” - jelentette ki az [origo]-naka jegyértékesítő munkatársa.

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.