Vasúti nyílt nap Győrben a gyerekeknek

iho/vasút   ·   2016.10.18. 09:34
Az érdeklődők a hazai vasúti járműállomány egyik legújabb tagját, a Stadler Flirt-motorvonatot ismerhetik meg. A hazai síneken futó modern motorvonat mellett egy interaktív vonattörténeti pop-up kiállítás is várja az odaérkezőket. A nyílt nap keretében vonatvezető kalauzolja a gyerekeket október huszadikán a győri vasútállomás első vágányán álló Flirt-motorvonaton. Az iskolások nemcsak az utasteret vehetik szemügyre, hanem töviről hegyire átfésülhetik a járművet, így többek között az utasforgalom elől elzárt vezetőállást is megtekinthetik. A 9 és 13 óra között a vasútállomáson várakozó Flirt mellett a váróteremben egy vasúttörténeti kiállítás is helyet kap. Az interaktív fotós tárlaton a magyar vasút elmúlt százhetven évének emblematikus vonatait tekinthetik meg a látogatók, mindeközben ügyességi játékokban próbálhatják ki magukat. Így többek között reflexeiket tesztelve mérhetik fel vonatvezetői képességeiket.

A MÁV-Start Zrt. szeretettel várja  az iskolás csoportokat október huszadikán 9 és 17 óra között a győri vasútállomáson, ingyenes nyílt napján! Információk és csoportok előzetes regisztrációja az iroda@arttreasure.hu e-mail címen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek