Vége a nagy szegedi „mindenféleségnek”

Bohus Dávid   ·   2015.10.28. 08:45
szegedi_kisegites0

Több mint egy héten át muszájból hihetetlenül változatos volt a szegedi helyi járatos buszflotta: fölrobbant ugyanis október 16-án késő este az a CNG-kút, ahonnan a helyi közlekedésben jelentős szerepet játszó negyvenegy gázbusz tankolt. Ezeket kellett pótolnia a DAKK-nak, házon belül megoldották: helyközi járatokkal Csongrád megye más városaiból, Békés megyéből átvezényelt buszokkal, de jöttek kocsik Bajáról, Kecskemétről is. A városlakókat nem különösebben rázta meg, hogy éppen fehér, vagy barna „furcsa” buszokra kell fölszállniuk, de ami szintén érdekes, hogy Szegedet járva buszos „katasztrófaturistákba” sem botlottunk: azt gondoltuk, lesz ez akkora szám, hogy ha tömegek nem is, de néhány lelkes fanatikus azért csinál majd fotókat, ám nem így történt.

Kifehéredve békéscsabai járatok helyett Szegeden szállított utasokat a GNX-345-ös. A képre kattintva galéria nyílik (a szerző felvételei)

Nekünk azért lett jó pár felvételünk, csemegézzenek ezekből!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek