Végleges formájában a körmendi felüljáró

iho   ·   2014.09.25. 18:45
00kicsi

A GYSEV Zrt., a Vasi Volán Zrt. és az érintett önkormányzatok együttműködésében megépült felüljárón kívül az autóbuszpályaudvar is új váróhelyiségeket is kapott. Felújították a felüljáróhoz vezető Hunyadi és Ady Endre utcák burkolatait, a Körmendről induló buszok végállomásain (Csákánydoroszló, Daraboshegy, Döröske, Egyházashollós, Halogy, Magyarnádalja, Nádasd, Pinkamindszent és Szentpéterfa) is megújultak a váróhelyiségek.

A képre kattintva galéria nyílik<br>(forrás: GYSEV Zrt.)

Folytatódik a GYSEV Zrt. új utastájékoztató rendszerének fejlesztése, a befejezés az év végére várható, a körmendi vasútállomás új kijelzőket is kap. Az utastájékoztató rendszer kiépítésével egy időben Magyarországon először a GYSEV vezeti be a Transmodel rendszert, amely a közösségi közlekedési adatok szabványos tárolását és adatcseréjét teszi lehetővé.

Az összesen kétszázmillió forintos beruházás teljes mértékben európai uniós támogatásból valósul meg – áll a GYSEV sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.