A 444.hu-t értesítette egy olvasójuk arról, hogy még péntek este a Móricz Zsigmond körtéren a 17-es villamoson verekedés kezdődött, a villamosvezetőt és utasokat, is rugdostak.

A rendőrség közleménye szerint „a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 20:05-kor érkezett bejelentés a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban megtámadták és rendőri segítséget kér. A BRFK rendőrei a helyszínen megjelentek, a szükséges intézkedéseket megtették, a villamosvezetőt meghallgatták. A bejelentést tevő villamosvezető a helyszínen elmondta, hogy bántalmazás nem történt, csak szóváltás volt, és a két személy a helyszínt már elhagyta. A rendőrségnek pedig azért szólt, mert a villamos több időt töltött a megállóban. Tekintettel arra, hogy a tudomásunkra jutott információk alapján felmerül a garázdaság gyanúja, ezért a rendőrség megkezdte az elkövetők beazonosítását, felkutatását és a tényállás tisztázását.”

Ha megnézi a videót, akkor abból azért kiderül, nemcsak azért kellett szólni, mert többet időzött a villamos a megállóban...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!