Világjárás vasúttal!

iho   ·   2016.01.13. 08:44

Az Explorer Vasutas Világjáró Klub, Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete, nagy erőkkel indul neki a 2016. évnek.

Figyelünk tagjaink pénztárcájára, így elérhető a már megszokott (2000 forint vagy 10 százalék) kedvezményszelvény, a tíz százalékos vásárlási kedvezménykártya, emely most már érvényesíthető expedíciókra is. Engedményt kapnak a nevezési díjat több túrára befizetők, a február 15-ig jelentkezők és idén a nászutas kollégák, illetve a kerek házassági évfordulót ünneplő tagjaink is. Ebben az évben a vértesi (természetjáró) és a szentgotthárdi (városjáró) ingyenes túráink mellett tagjaink térítésmentesen jelentkezhetnek a prágai hétvégére és vetítéseinkre is. Persze, ha már oda készülünk, minimális anyagi ráfordítással átjelentkezhetünk ezek hosszabb változatára, a Prága–Auschwitz–Krakkó útra. További átjelentkezési alternatívák: Szentgotthárd szállással, fürdéssel; a szokásos barátkozós EVVK hosszúhétvége; az Őrség–magyar-osztrák-szlovén hármashatár–Szlovénia túra.

Akár Izlandra is utazhatunk!

A túrák moduljai továbbra is összefűzhetőek, így mindenki felkészültségének, pénztárcájának és szabadjegyének megfelelően kombinálhatja azokat.

Hegyi túráinkkal idén meglátogatjuk a világ legnagyobb és leglátványosabb jégbarlangját, amely túra kibővíthető az olasz alpesi Comoval és tópartjával. Az Alpok iránt igazán érdeklődők válasszák az osztrák-olasz-svájci Alpok magashegyi túrát.

A programokról felvilágosítást telefonon a 30/386-6106 (mobil), valamint a 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az info@evvk.hu címen, interneten a www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek