Virsli? Ugyan! Pezsgő? Dehogy! Üzemanyag!

H. Szabó Sándor   ·   2015.12.30. 13:45
cserhat_rep0

Nógrád megyében a bátonyterenyei Cserhát Repülőklub tagja, a 61 éves Garamszegi József sportrepülő kihasználta az év utolsó napsütéses napját. A Kolocsányi Ferenc repülőgép készítő által gyártott Zodiak 601 gép fedélzetén Árvai András társaságában, örömrepülésen búcsúzott az idei évtől, Heves és Nógrád megye légterében.

Erre költeni? Naná! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: a szerző)

A több mint tíz éve, közel hatszáz órával, háromezer felszállással rendelkező hatvani pilótaoktatónak, a civil foglalkozása immár harmincöt éve gépjárművezető-oktató; eddig több mint kétezer tanulóvezetőt készített fel vizsgára. A repülés megszállottjaként közismert Garamszegi József a virslire és pezsgőre szánt szilveszteri pénzét inkább évbúcsúztató örömrepülésre szánta.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.