Vonatot akartak kisiklatni Berettyóújfalu közelében

iho/vasút   ·   2019.08.07. 13:27

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 5-én este nyolc óra körül a Berettyóújfalu és Sáp közötti vasútvonal 1371-es szelvényében, a Kálló főcsatorna fölötti hídon köveket és vasbeton darabot helyezett a sínekre ismeretlen tettes. A személyvonatként közlekedő Uzsgyi motorkocsi a kövekre futott, ennek következtében a járműben anyagi kár keletkezett – számol be a Debreceni Nap.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon (Berettyóújfalu, Kossuth utca 17-19.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-54/402-024-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek