Az első sikeres repülés egy máig tartó, szép karrier első lépése volt: a valaha gyártott, alig huszonegy gépből húsz még jelenleg is hadrendben áll az Amerikai Légierőnél.
Az üzbég főváros öt szerelvényt rendelt az orosz gyártótól.
Az összesen mintegy tízmilliárd forintos Protheus projekt keretében hamarosan lezárul az elektromos autóbuszok beszerzésére kiírt pályázat is.
Sikeres közbeszerzési eljárás lefolytatása után a Roden Mérnöki Iroda Kft. tervezheti a Gyöngyös nyugati elkerülő második ütemét.
A Sorsok Háza múzeum mellett egy „másik feladatot is talált” a kormány az egykori pályaudvarnak.
A logisztikai központ 70 ezer négyzetméternyi területén 4 800 konténer befogadására, tárolására és átrakodására képesek.
A zsilipek felújításának megkezdésén kívül üzembe helyeztek egy új mérőhajót is a Dunán.
A 240.105-ös Laminátka, színben, jócskán a többitől. Igazi nyári csemege a téglaszínű vasparipa.
Apollo 11: az indulás
Mintha egy óriás dobálta volna őket: ötven éve startolt a Saturn V, orrában három űrhajóssal, három nap múlva lépett Armstrong és Aldrin a Holdra.
Vizsgálati fogság

A BKV koros dunai hajóinál elrendelt biztonságtechnikai vizsgálat nem tárt fel komolyabb problémát. A hajóknak egyébként is nem kora van, hanem állapota.

Újra Indóház a kiemelt árushelyeken: nyolcvan oldalon megjelent a június–júliusi kiadás.
Az olaszországi programok idén kiegészülnek az 1918 őszi, piavei offenzíva helyszíneivel.
A baleset Fejér megyében, a 7-es főút kőszárhegyi szakaszán történt.
Az EU több mint 173 millió eurót fordít a Kassa környéki autópályák építésére.
Július 21-én megnyitják az M0-s autóút szigetszentmiklósi csomópontjának lehajtóját, ezzel egyidőben azonban megkezdődik halásztelki csomópont felújítása.
Több mint 3,4 milliárd koronás (41 milliárd forint) adózott nyereséggel zárta a tavalyi évet a prágai Václav Havel repülőtér, ez 1,369 milliárd koronával haladja meg a vállalat előző évi profitját.
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2016. január 1-je óta 844 állomás létesítésére adott ki engedélyt.
Budapest jelentősebb közösségi közlekedési útvonalain, csomópontjaiban a jegyellenőrök hordozható mPOS bankkártyaterminállal rendelkeznek.
Felsővezetéki zárlatot követően fa dőlt a drótra a 2-es vonalon. Teljes a káosz.
A korábbiaknál is kisebb, így könnyen leparkolható kocsik július közepétől elérhetőek.
Személyautót sodort el egy vonat kedd reggel a besztercebányai kerületben fekvő Korponánál (Krupina) egy vasúti átjáróban.
A MÁV Zrt. Baross Gábor Oktatási Központ 248 végzős hallgatója tett esküt pénteken a hatvankilencedik Vasutas napon a Vasúttörténeti Parkban.
Burkolatjavítási munkák miatt szombat reggel hattól vasárnap este nyolcig lezárják a várost elkerülő szakaszt.
Felszállás után visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre csütörtökön hajnalban a Smartwings Hurghadába tartó járata.
Csak szerda éjjel sikerült járhatóvá tenni a Vágsellye és Tardoskedd közötti vasúti pályaszakaszt, egy vágányon már közlekednek a vonatok, de még így is bonyolult a közlekedés.
Debrecen, Miskolc és Pécs irányába történnek majd nagyobb pályafejlesztések.
A BKK a járat 2017 júliusi indítása óta folyamatosan bővíti a buszjárat menetrendjét.
Egy magán-Neoplan járt szerencsétlenül. Nem sérült meg senki.
Még több cikk
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/