A MÁV eltökélt abban, hogy szolgáltatása minden szempontból igazodjon a mai utasok elvárásaihoz.
Akik már a korlátozások oldására számítanak: éled az airBaltic. Ültetési rend a szociális távolságtartás jegyében a Deltánál. Fedélzeti ételek kórházaknak.
A BILK Logisztikai Nyrt. 2019-ben 13 millió 316 ezer euró árbevételt ért el, 12,7 százalékkal többet, mint az előző évben,
A kerékpározás a járványügyi veszélyhelyzet idején is megfelelő közlekedési forma, ezért a kerékpárosbarát fejlesztések ilyenkor is fenntartható alternatívát biztosítanak a közlekedőknek.
Csaknem 70 ezer helyi és helyközi menetjegyet, távolsági kiegészítő jegyet és 30 napos bérletet vásároltak az utasok az elmúlt két hétben a Közlekedési Mobiljegy applikáción.
Rengeteg kikötő bezárt, több tízezer tengerész ragadt a hajókon.
Így keletkezik a hazai hozzáadott érték.
A lakók több, mint nyolcvan százaléka szívesen indul útnak gyalog – derül ki egy 2019-es felmérésből.
Megkezdődött Európa leghosszabb kerékpáros hídjának építése
A nyolcszáz méter hosszú Blaiwe Lopert csak biciklisek és gyalogosok használhatják majd.
A Boeing újgenerációs helikopterterve: teljes a FARA-mezőny
A sebesség háromszáz kilométer/óra egyetlen hajtóművel, nem kell koax-rotor, de lesz farokrotor és tolólégcsavar. Keskeny törzs, nem lopakodó, de nehezen észlelhető.
Vesztegzári irodalmat ajánlok a figyelmükbe. Megjelent az Indóház áprilisi kiadása, és ez a tény kitűnő alkalmat kínál arra, hogy reneszánszát élje egy klasszikus humán elfoglaltság: az olvasás (mosolyog).
Forrás: a Magyar Közlöny.
Az éles kritikák hatására Karácsony Gergely járatsűrítésre utasította a BKK vezérigazgatóját. Csütörtöktől ez meg is történik.
Szerdától.
A balesetben egy vasúti rendőr meghalt, 127-en megsérültek, négyen súlyosan.
Hétvégén a hétvégi, hétfőtől hétköznapokon a tanszüneti menetrend lesz érvényes. Visszavonásig.
Március 29-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják. Az óraigazítás...
A külföldi rendszámú járművön több mint negyven ukrán vendégmunkás utazott, nem sérült meg senki.
Több szakmai érdekképviseleti szervezettel együttműködve az MLSZKSZ összeállította a logisztikát érintő, az egyes szervezetek tagságától kapott, véleményük szerint a legsürgősebben megoldandó feladatokat.
A kialakult járványhelyzetben a személyes érintkezés minimálisra csökkentése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ ideiglenes eljárásrendet vezetett be az Álláskeresők bérletével, valamint a nyugdíjas és a kisgyerekes kedvezmények igénybevételével összefüggésben.
Az utolsó előtti kaput a Железнице Србије csukta be Kelebiánál.  
Működik a #maradjotthon felhívás, a BKK-járatok kihasználtsága jelentősen csökkent a napokban.
Határozatlan ideig nem közlekednek a vonatok a koronavírus miatt. Önök is maradjanak otthon, ha tehetik!
Dr. Kovács Imre közgazdász, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke, a Rail Cargo Austria AG igazgatósági tagja és a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület elnökségi tagja a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehette át.
A tuningbox beszerelése és működése egyszerűnek tűnhet, csupán össze kell dugni néhány csatlakozót, és kész is a varázslat....
Lehet javítani az online jelenléten, ha az nem működik? Talán nem árulunk el nagy titkot: ha elsőre nem sikerül, nem érdemes...
Fontos tudni, mit jelentenek a gumiabroncs oldalán a számok.
Manapság szinte természetes, ha éhesek vagyunk, de nincs kedvünk a konyhában bajlódni, ellátogatunk egy étterembe. Még a...
Még több cikk