Turcsi orrtól a fullánkoson át a Superig. Sokoldalúság, jól eltalált kategória, megbízhatóság, folyamatos fejlesztés, és egyéb titkok a C-130 sikere mögött.
A török Ekol Logistics és a belga gyűjtőfuvarozó Transuniverse Forwarding negyvenhektáros létesítményt hoz létre a belga városban található Kluizendok kikötőben.
A Duna bal partján, Párkány közelében kétkilométeres szakaszon kap aszfaltborítást a védőgát, így az kerékpárútként is használható lesz.
Az ASSURED konzorcium tagjaként az ABB elősegíti az elektromos buszok töltésének szélesebb körű szabványosítását, hiszen ez létfontosságú a piaci befektetések és a növekedés elősegítéséhez.
Átépítik a belgiumi Tournai középkori vízi városkapuját, mert a megnövekedett hajóforgalom akadályává vált.
Az osztrák főváros tudatos intézkedésekkel igyekszik ellensúlyozni a klímaváltozás negatív hatásait.
A 240.105-ös Laminátka, színben, jócskán a többitől. Igazi nyári csemege a téglaszínű vasparipa.
Alpha-riasztások Litvániában a sajtónapon

A Magyar Honvédség Balti Fegyveres Készenléti Alegysége 2004 óta a második alkalommal vesz rész a balti országok légtérvédelmét ellátó Baltic Air Policing feladatban.

Csúszik a Tripla Hetes, első felszállás csak jövőre
A legnagyobb kéthajtóműves szélestörzsű sorsa mostanság mintha összekapcsolódott volna a MAX-ok körüli bonyodalmakkal...
Szeptember 14-én különleges nap lesz: 12 év után újra személyvonat közlekedik a bezárt, 112-es vasútvonalon, méghozzá a Vasparipák Facebook-oldal szervezésében.
A Vasutazz Velünk! legújabb, hamarosan útnak induló vonata a társaság alapítója, a MÁV Nosztalgia Kft. egykori ügyvezetője, Szendrey András emléke előtt tiszteleg.
Még nyárutó, de már őszelő: megjelent az Indóház 2019. augusztus–szeptemberi kiadása.
Három ember meghalt szerda este Kismarosnál, amikor járművük a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott és összeütközött egy vonattal.
A Bajkonurból csütörtökön felbocsátandó Szojuz-MSZ-14-es űrhajó parancsnoki ülésében indul majd el a tervek szerint a Nemzetközi Űrállomásra a Fedor (Fjodor) nevű, ember alakú robot, amelynek tervezői szerint fontos szerepe lesz a Holdon és más potenciális bolygókon létrehozandó bázisok felépítésében.
A mélygarázs mintegy 13 ezer bicikli tárolására alkalmas.
Augusztus 20-ig 1,2 százalékkal több utas, három százalékkal több jármű vette igénybe az átkelőt, mint tavaly; a kerékpárforgalom ugyanakkor 6,4 százalékkal emelkedett.
Napi átlagban cirka ezernégyszázat.
A pilóta és utasa nem sérült meg.
Idén eddig félmillión utaztak a balatoni hajójáratokkal.
A csaknem tizenhárom kilométeres kerékpárutat 1,2 milliárd forintos uniós támogatással hozták létre.
Több mint egy hónap után újra két vágányon közlekednek a vonatok Vágtornócnál, ahol július 9-én siklott ki egy tehervonat négy kocsija.
A múlt heti pihenőnap-áthelyezés és az ünnep miatt változik a vonatok közlekedési rendje a hétvégén.
Az idén a legtöbb, 330 ezernél is több utazó használta a megye határátkelőhelyeit, az utazók összesen 102 ezer járművel lépték át az országhatárt.
A 418 331-es remot Csörgő kapott lángra az egyik Tapolcára tartó Kék Hullám sebesvonaton.
Az augusztus 20-i hosszú hétvégén, a kiállítás megtekintése mellett, szuper családi programokkal is várják a látogatókat.
A szeptembertől érvényes rendelkezés az ezer tonnánál nagyobb vízkiszorítású hajókra vonatkozik.
Az áruforgalom azonban jelentősen csökkent.
Még több cikk
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/