Június 6-ától a tizedik és a tizenegyedik új belföldi IC+-kocsi is közlekedik a szombathelyi és a zalaegerszegi vasútvonalon.
A rövidebb törzsű változat jobban megfelel a csökkenő utazási igényeknek. Repül az első Delta 220-as. 14 ezres leépítés a láthatáron?
Harminc százalékkal vetette vissza a logisztikai piacot a koronavírus-járvány.
Az M86 és M85 autóutak Szombathely–Csorna–Győr közötti szakaszán elkészült a Vámoscsalád és a Rábaköz pihenőhely.
Hajóra emelték és szállításra készítették elő a Déli összekötő vasúti Duna-híd első elemét.
A tervek között szerepel új mobilapplikáció, többszintű árazás és rugalmasabb használat bevezetése, valamint könnyebben tekerhető kerékpárokat is forgalomba állítanának.
Facebook-oldalán azt írta, a Városligeti Építési Szabályzat módosítására készült friss fővárosi javaslatban ismét szerepel a Biodóm mellé tervezett 700 férőhelyes parkolóház.
A koronavírus keresztülhúzta a paksi trafószállítást, végül a CER és horvát partnere sikerrel célbajuttatták a különleges szállítmányt.
Elkészült a Negrelli-viadukt Prágában

Három év után június 1-jétől újra járnak a vonatok Prága legrégebbi vasúti hídján, a Negrelli-viadukton.

Karachi-katasztrófa: betont értek a hajtóművek
Szikrák a gép alól, nyomok a pályán. Megvannak a dobozok. Az első megközelítéskor nem voltak a futók kibocsátva, de a becsapódás előtt igen.
Vagy félút. Hatból három. Ezúttal is nyolcvan oldalon. Tehát: Indóház, 2020. június–július, az újságárusoknál és a Dimagnál.
A CER vállalatcsoport stratégiai céljai között továbbra is kiemelten szerepel az erőteljes növekedés és terjeszkedés az európai piacokon.
Az országos közlekedési céghez áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, közülük 166-an autóbuszvezetők.
A megállás és az újraindulás néhány vonalon torlódást okozhat, ezért utasok és a többi közlekedő megértését kéri a BKK.
Magyarország más uniós tagállamokhoz hasonlóan több mint két hónapon át, március végétől május végéig biztosított átmeneti kivételeket a vezetési- és pihenőidő szabályok alól.
A több mint hétmilliárd forintos projekt novemberre tervezett befejezésének határideje azonban csúszhat.
Júliustól hét repülőgéppel tizenöt országba indít majd járatokat az új bázisokról a diszkont légitársaság.
Nem hivatalos információk szerint járványügyi intézkedésként jelentős vonatszám-leépítés lép életbe június 8-tól a jelenlegi MÁV-menetrendben, mely a nógrádi térséget is érzékenyen érintené.
Életbe lépett a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások enyhítésének második szakasza, így több mint két hónapnyi leállás után hétfőn újraindult az ukrán főváros metróhálózata.
A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a személygépjárművekre márciusban 80 ezer, áprilisban csaknem 50 ezer esetben szabott ki pótdíjat.
Még arra is volt esély, hogy egyhangúlag szavazza meg a Tisztelt Ház. Talán majd máskor.
Drónok bemérésére alkalmas eszközöket fejleszt a BHE Kft. és a Műegyetem.
A világ legnagyobb tengeri konténerszállító társasága a második negyedévben 20–25 százalékos forgalomcsökkenésre számít.
Egy építkezés számtalan feladattal és akár bosszúsággal járhat. Sokat segíthet, ha még a tervezés fázisában sorra vesszük, melyek...
A családodban vagy a baráti körödben biztosan akad legalább egy anime rajongó, és te, aki nem rajongsz érte, nem tudod, hogy...
Az épületek belső kialakításának egyik meghatározó eleme a gipszkarton, amely nemcsak gyorsan rögzíthető, hanem alakítható is.
Fogyókúrázni nemcsak kőkemény sportolással, drasztikus diétával és teljes életmódváltással lehet, hanem bizonyos illóolajok...
A kisméretű, átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő megismerése annál is inkább a javasolt kategóriába tartozik, mivel az...
Még több cikk