A gépen 38-an voltak, a légierő tábornoka szerint "valószínűleg lezuhant", kutató-mentő szolgálatok fésülik át a Drake-szoros körzetét.
Az első tesztszállítmány az orosz RZD Logistics új, multimodális Trans-Siberian LandBridge szolgáltatásával jutott el céljához.
Az elvégzett beruházások összértéke 755 milliárd forint, ebből az idén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásaiban 160 útszakasz újult meg összesen több mint 500 kilométeren 65 milliárd forintból.
Földön, vízen, levegőben: összefoglaló december 2-ától december 8-áig.
Mit lehet tenni a repülőtér megközelítéséből adódó szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséért? Milyen alternatív, fenntarthatóbb módokon lehet eljutni egy repülőtérre? Hogyan csökkenthető egy utas vagy egy repülőtéri dolgozó ökológiai lábnyoma?
A bécsi Twin City Liner látogatott fővárosunkba a hétvégén. Jövőre legalább háromszor jön.
Tényleg olyan nagy baj, ha nem toljuk alá minden közintézménynek parkolók százait, ezreit?
A 240.105-ös Laminátka, színben, jócskán a többitől. Igazi nyári csemege a téglaszínű vasparipa.
Új orosz utasszállító: elkészült a negyedik repülési tesztpéldány
Ezt az MC-21-est még P&W hajtóművekkel szerelték, a következő már oroszokat kap. Forgalomba állítás: 2021, két évvel később már évi 25 készül.
Befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítése

Átadták a forgalomnak Németországban a Mosel folyó felett 160 méteres magasságban átvezető hidat, ezzel befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítő vállalkozása.

December 6-ától országosan is kapható az idei hatodik, egyben utolsó kiadás.
Nem járnak forgalomkorlátozással azok a munkálatok, amelyet a BKV megbízásából a Pilisi Parkerdő szakemberei végeznek december 16-ától január végéig a Völgy utcától kifelé, a 61-es villamos végállomásig.
A magyar polgári repülés kimagasló alakját januárban temetik.
A következő két hétvégén a munkanap-áthelyezések miatt változik a vonatok közlekedési rendje.
Majdnem huszonöt évvel a boszniai háború lezárását követően Bosznia-Hercegovina átvette az irányítást saját légtere felett.
Kormányos László lesz a december 10-én esedékes Csopa Traffic–Indóház Közlekedési Estek következő előadója. A MÁV-Start Zrt. vezérigazgató-helyettese előadásában a vasúttársaságot érintő időszerű témákat bontja ki, de a végére – szokás szerint – ezúttal is kérdés-felelekké lényegül majd át kiadónk idei utolsó közlekedési szakestje.
A BKV NCZ-542 rendszámú Volvo 7000-ese kapott lángra komolyabban a Lehel téren.
A hatszázhetven kilométer hosszú, új autópályát társadalmi szavazás nyomán nevezték el az orosz folyó után.
A baleset során mindkét jármű az árokba csúszott.
A Kópháza–Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) határátkelőnél már életbe is lépett a hét és fél tonnánál nehezebb tehergépjárművekre érvényes szabályozás.
Mindezt szakjogász állítja.
Fókuszban a magyar–török hajózási kapcsolatok.
Az autó vezetője a tiltó jelzés ellenére hajtott az átjáróba. A járműben ketten meghaltak.
Egy költözés mindig stresszel jár, még akkor is, ha csak a szomszéd kerületbe költözünk, nem beszélve arról, ha ennél jóval...
A különböző összegű és futamidejű kölcsönök mellé igényelt kiegészítő szolgáltatások leginkább a kényelmet, valamint a...
Amennyiben a cégünk működését kiszámíthatóbb keretek között szeretnénk tartani, akkor ehhez célszerű minden optimális megoldást...
Péntek lévén a hétköznapokhoz képest is hosszabb szerelvényekkel közlekednek a vonatok, a Puskás Aréna megnyitója miatt azonban még tovább növeli a kapacitásokat a MÁV-Start.
Autóbusz ütközött teherautóval Nyitragerencsér közelében. A balesetben tizenketten meghaltak, köztük gyerekek is.
Még több cikk

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/