Kellően tompított hivatalos megfogalmazás „áll szemben” a szomorú valósággal.
Addigra legyen a cégnek engedélyezett brit légitársasága. Aggodalmak: ha nem lesznek új megállapodások.  Épp a kilépés miatt kellene bővíteni a reptereket.
A logisztikai szerep erősítése érdekében a légi, vízi, vasúti és a közlekedési infrastruktúrának párhuzamosan kell fejlődnie.
Ritka közlekedésépítészeti munka a kikötőtervezés.
Joggal ünnepelte magát a kerékpárosklub. Most már csak a KRESZ-t betartó autósokra lenne szükség, és teljes lenne a boldogság.
Szerb kapcsolat cáfolva, ellenben közben egy busz már elkészült. Még százhetvenkilencet kell összerakni a határidőig.
Kincskeresőben, Rákospalota-Újpesten.
Az őszi kormányülésen döntenek a Magyar Közlekedési és Műszaki Múzeum helyéről. A hírek szerint egy rozsdazónás terület lesz a befutó.
A levegőben az A330neo!
Új hajtóművekkel, új winglettel repül, csendesebb, gazdaságosabb, és csinosabb is, mint az eredeti 330-asok. Az első repülés négy óra tíz percig tartott.
Airbus-Bombardier összefogás, bajban a Boeing?
Forrong a légivilág. Köszönőkártya Trump elnöknek. „Állami pénzzel kitömött cégek” egyessége... De az amerikaiak nem vesztenek piacot.
Lassan-lassan már feledésbe merül a pécsi vasútvonal régi vonalvezetésének emléke, a husztóti viaduktok, a nem véletlenül a híres osztrák hegyivasúthoz hasonlított panoráma.
Már kapható széles e hazában az október–novemberi Indóház. Gyorsan az újságosokhoz, amíg még van belőlük! (Mármint újságosból.)
Folytatódik a Csodák Palotája közlekedéstudományi előadássorozata, a tavaszi szezon után ősszel két érdekfeszítő előadást szerveznek velünk közösen.
A Sopron Bank Intercity elé Kóny és Enese között egy útátjáróban haladt ki az autóbusz. Hárman megsérültek.
A Szombathelyről és Zalaegerszegről érkező gyorsvonat mozdonya kis mértékben arrébb tolta a vágányt záró ütközőbakot.
Az október 23-ai megemlékezések miatt a főváros több kerületében kell számítani megállási tilalmakra, lezárásokra péntektől.
Az elgázolt fiatal lány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset miatt pótlóbusz közlekedett Cinkota és Kerepes között.
A Gyöngyösi utcai megállónál kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak csütörtökön reggel.
A baleset miatt Gárdony és Kápolnásnyék között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.
A japán autóipari vállalat hároméves programot léptet életbe eladásainak negyven százalékos, értékesítési árbevételének harminc százalékos növelése érdekében.
Az új, elektronikus személyi igazolványokkal novembertől lehet utazni a cívis város helyi közleekdési eszközein.
Négy elektromos Modulót, huszonhárom Credo Econell City szóló buszt, valamint tizennégy MAN Lion's City csuklós autóbuszt szerez be az önkormányzati tulajdonú T-Busz Kft.
Különösen Németországban és Nagy-Britanniában volt nagy a visszaesés.
A Penny Market harmadik logisztikai központját nyitotta meg, amely a nyugat-magyarországi üzleteket szolgálja ki, jelentősen növelve az eddigi kapacitást.
Október 22-én, vasárnap az ünnepnapi, 23-án, hétfőn pedig a vasárnapi forgalmi rend szerint közlekednek a vonatok.
A Kassáról érkező nemzetközi vonat gépterében keletkezett tüzet a tűzoltók oltották el.
2035-re csak elektromos és hibrid járműveket engednének be.
Vasárnaptól már automatikusan nyílnak!
Még több cikk