Az Inárcs környékén történt eset során nem sérült meg senki.
A logisztikai szolgáltatással tovább erősíti intermodális hálózatát az ÖBB Rail Cargo Group.
Ruszlán-utód, 180 tonna hasznos teherrel, 7000 kilométeres hatótávval, a nagy kérdés, mikor lesz a tervekből és tesztekből igazi óriásgép.
Praha-Uhříněves és Český Brod állomások között 327 millió koronáért telepíti az AŽD Praha az európai vonatbefolyásoló rendszert.
A mi Dunánk című dokumentum célja egyebek mellett a vízi áruszállítás részarányának tíz százalékra emelése a jelenlegi 3,3 százalékról.
Elkezdődött Zwickauban az első teljesen elektromos Volkswagen személyautó, az ID.3 sorozatgyártása.
A bécsi közgyűlés elfogadta az osztrák főváros 2025-ig szóló digitális stratégiáját, amelynek célja, hogy Bécs néhány éven belül Európa első digitális fővárosai között lehessen.
A 240.105-ös Laminátka, színben, jócskán a többitől. Igazi nyári csemege a téglaszínű vasparipa.
Luton új gurulója, a fontos Foxtrot
Ötszázhúsz méter, jelentősen könnyíti a gépmozgásokat, a jégtelenítést. A reptér gyorsan bővül, új terminál is épül az új beton másik oldalán.
Szuhoj Superjet szablya szárnyvéggel
Fogyasztáscsökkenés, javuló repülési tulajdonságok. Moszkva szerint a tavaszi baleset nem befolyásolja a típus iránti keresletet, de külföldi vevő régóta nem jelentkezett.
Ez már tizenkettedik advent, amely nem múlhat el a Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület vasútmodell-kiállítása nélkül.
Készletek feltöltve, az árak kedvezményesek – rendelje meg legott ruhatárát!
Most friss, és később is az: Indóház, 2019. október–november, az újságosoknál. Bár egyre kevesebb van belőlük...
Autóbusz ütközött teherautóval Nyitragerencsér közelében. A balesetben tizenketten meghaltak, köztük gyerekek is.
A munkálatok miatt a 17-es, 59-es és 61-es villamosok közlekedése november 15-étől november 24-éig megváltozik.
A baleset miatt vonatpótló buszok közlekednek Nyírbátor és Nyírgelse, valamint Nyírbátor és Nagykálló között. Késésekre kell számítani az érintett vonalakon.
Kapcsolattartó irodát nyit Budapesten az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség.
A busz Gödöllő és Mogyoród között futott rá az út szélén elakadásjelzővel várakozó áruszállítóra. A balesetben ketten megsérültek.
November 12-én a Csodák Palotájában ismét Csopa Traffic közlekedési est! Az Indóház Kiadó és a Csopa vendége ezúttal Dorner Lajos, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület, a VEKE elnöke, aki kendőzetlen őszinteséggel beszél majd a főváros közlekedési nagyberuházásainak aktuális helyzetéről.
A közel három kilométer hosszú szakasz létrehozása négyszázmillió forintba került.
Október 31-én a pénteki, november 1-jén a szombati, 2-án az ünnepnapi, 3-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.
A jármű a VIII. kerületben, a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében kapott lángra.
Két tartálykocsi szivárog az állomáson, a Katasztrófavédelem lezárta a környéket.
A felújításhoz szükséges előzetes hídvizsgálat miatt reggel hét és este hét óra között csak a gyalogosok használhatják a hidat, az autó- és buszforgalom szünetel.
A bírói gyakorlat szerint a bliccelés nem bűncsekemény, így annak ellenére, hogy a férfi legalább hétszázhatvanszor jegy nélkül utazott, nem kap büntetést.
Október 27-én, vasárnap hajnali háromkor két órára állítják vissza az órákat, ami csak néhány nemzetközi és belföldi vonatot érint.
A gépjármű alkalmasságát, a gépjárművezetői okmányokat és a menetíró-készülékeket ellenőrizték a szakemberek a magyar autópályákon és főutakon.
Az átépítés 1,8 milliárd forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.
Még több cikk
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/