2014-ben az Év Hidásza volt. Orosz Károly beszél a munkájáról a tervezett komáromi híd kapcsán.
Putyin MiG-jeinek átadása, modernizálás égen-földön, déli szomszédunk komolyan gondolja a haderőfejlesztést.
Szorgoskodik a GYSEV is, a zöld–sárgák friss karbantartásain túl a megszokott MÁV-os munkákra kell számítani a vasútvonalakon.
Nincsenek sokan azok az iskolák, ahol kerékpározást oktatnának.
Tíz éve jelentették be a petőházi cukorgyár bezárását. De akkor még javában zajlott a munka, bobós képriport.
Jelenleg hetente körülbelül száz konténervonat közlekedik a csehországi, szlovákiai konténerterminálok és a hamburgi kikötő között.
Ritka közlekedésépítészeti munka a kikötőtervezés.
Az őszi kormányülésen döntenek a Magyar Közlekedési és Műszaki Múzeum helyéről. A hírek szerint egy rozsdazónás terület lesz a befutó.
Megnyílt az ég felé a MÁV egykori szerelőcsarnoka
A munkálatokról, a készülő logisztikai központ jelentőségéről, régi frakkos zenészekről, valamint a MÁV szerelőműhelyéről beszélgettünk Ókovács Szilveszter főigazgatóval.
A levegőben az A330neo!
Új hajtóművekkel, új winglettel repül, csendesebb, gazdaságosabb, és csinosabb is, mint az eredeti 330-asok. Az első repülés négy óra tíz percig tartott.
Lassan-lassan már feledésbe merül a pécsi vasútvonal régi vonalvezetésének emléke, a husztóti viaduktok, a nem véletlenül a híres osztrák hegyivasúthoz hasonlított panoráma.
Már kapható széles e hazában az október–novemberi Indóház. Gyorsan az újságosokhoz, amíg még van belőlük! (Mármint újságosból.)
Folytatódik a Csodák Palotája közlekedéstudományi előadássorozata, a tavaszi szezon után ősszel két érdekfeszítő előadást szerveznek velünk közösen.
Egy tréler, a rajta lévő három személygépkocsi, valamint a mellettük parkoló autóbusz és további két személyautó gyulladt ki Pomáz külterületén, egy Céhmester utcai telephelyen.
A régi, korszerűtlen motorokkal felszerelt járművek után több mint húsz fontot kell fizetni hétfőtől.
Szigorította az Európai Unió hétfőn az unión belüli tengeri közlekedésben részt vevő személyhajókra vonatkozó biztonsági szabályokat és követelményeket.
A Sopron Bank Intercity elé Kóny és Enese között egy útátjáróban haladt ki az autóbusz. Hárman megsérültek.
A Szombathelyről és Zalaegerszegről érkező gyorsvonat mozdonya kis mértékben arrébb tolta a vágányt záró ütközőbakot.
Az október 23-ai megemlékezések miatt a főváros több kerületében kell számítani megállási tilalmakra, lezárásokra péntektől.
Az elgázolt fiatal lány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset miatt pótlóbusz közlekedett Cinkota és Kerepes között.
A Gyöngyösi utcai megállónál kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak csütörtökön reggel.
A baleset miatt Gárdony és Kápolnásnyék között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok.
A japán autóipari vállalat hároméves programot léptet életbe eladásainak negyven százalékos, értékesítési árbevételének harminc százalékos növelése érdekében.
Az új, elektronikus személyi igazolványokkal novembertől lehet utazni a cívis város helyi közleekdési eszközein.
Négy elektromos Modulót, huszonhárom Credo Econell City szóló buszt, valamint tizennégy MAN Lion's City csuklós autóbuszt szerez be az önkormányzati tulajdonú T-Busz Kft.
Különösen Németországban és Nagy-Britanniában volt nagy a visszaesés.
A Penny Market harmadik logisztikai központját nyitotta meg, amely a nyugat-magyarországi üzleteket szolgálja ki, jelentősen növelve az eddigi kapacitást.
Október 22-én, vasárnap az ünnepnapi, 23-án, hétfőn pedig a vasárnapi forgalmi rend szerint közlekednek a vonatok.
Még több cikk