Évtizedes utasszám-rekord: több, mint háromszázezren utaztak az Északerdő erdei vasútjain, a nagy többség a lillafüredit (LÁEV) választotta.
Erős városfejlesztési koncepció nincsen, ezért jobb híján az Etele tér vonz magához mindent, mint gázóriás a kisbolygókat.
Izrael tizenkét régebbi harci gépet szállított volna Zágrábnak, az Iránnak szánt negyven Superjetben még mindig tíz százalék lenne az amerikai részarány.
Tele van a Volvo-szerviz kék hibridekkel, megpróbáltunk utánajárni, hogy miért.
Tovább javulnak az adatok: a kerékpárosklub fölmérése szerint egyre több biciklisnek van lámpája.
A legnagyobb belgiumi gazdasági övezet sorrendben hatodjára szárnyalta túl előző évi teljesítményét.
A CLIA nemzetközi szállodahajó-szövetség tagjai tetemes kibocsátás-csökkentést vállaltak.
De már Uzsgyi Hatvanból. Tíz éve Somoskőújfalun.
Véletlenül felszállt: újra a levegőben az iker-Mustang!
A jetek kiszorították, ez volt a US Air Force utolsó dugattyús vadászgépe. A túl erős és dinamikus restaurált példány a gurulópróbán elemelkedett...
Orosz jet-vitorlázó: a tömeges kiképzés alapgépe?
Ultrakönnyű movit, könnyebb üzemeltetni, könnyebb szakszót szerezni vele...
The photographic album, illustrating the history of MÁV since 1868, has been published with full English translation of the original Hungarian text.
Ez a decemberi Indóház címlapja. Meg A Magyar Államvasutak 150 évének képes története című, nagyszabású albumé is. Az Indóház megjelent. És már az album is!
A célok a munkáltatói és munkavállalói oldal részéről változatlanok, így továbbra is kiemelt jelentőségű a gyors és eredményes megállapodás.
BMW-ből tizenhat, Miniből pedig tizenkilenc százalékkal többet adtak el 2017-hez képest.
Az új károsanyag-kibocsátási mérés bevezetésének következményeként már egymást követő négy hónapja csökken az új járművek száma az egy évvel korábbihoz képest.
Január 16-21. között a Gyöngyösi utca környékén lehet számítani füst kiáramlására.
A dolgozók munkabeszüntetése miatt több száz járatot töröltek Németországban a nemzetközi repülőterek keddi menetrendjéből.
Az Európát felfedezni kívánó tizennyolc éves fiatalok 2019. április 15. és október 31. között legfeljebb harminc napig élhetnek az utazás lehetőségével.
A balesetben a gépkocsi vezetője sérült meg.
Hózápor után, Seremetyevo repülőterén. Senki nem sérült meg, a pályát egy időre le kellett zárni.
Feleannyi járat márciusig New Yorkba, Chicagóba.
A baleset miatt Rákos és Rákoshegy állomások között csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, a szolnoki vonalon késésekre kell számítani.
Az országban gyártott gépkocsik száma 2018-ban is meghaladta az egymilliót.
A balesetben az autó két utasa meghalt. A miskolci vonalon késésekre kell számítani.
Péntektől a húsz tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak át a 86-os főút 148-as és 153-as, illetve a 85-ös főút 24-es és 29-es kilométerszelvényei között.
A vasúton utazók ötöde önkiszolgáló csatornákon, vagyis online, automatából vagy a Vonatinfó mobilalkalmazással veszi meg egyét.
Az átlépők száma meghaladta az ötmilliót.
A balesetben nem sérült meg senki.
Még több cikk