Földön, vízen, levegőben: összefoglaló november 4-étől november 10-éig.
Túlkapacitás Európában, az Air France után a British is bejelentette, visszafogja a flottabővítést. Kinek kellenek és meddig még az A380-as óriások?
Kinőtték, így megkezdték a Prologis Park Wrocław V területén lévő második épület bővítését – összesen 16 ezer 500 négyzetméteren.
Megérte az Allison váltóit beszerelni a járművekbe.
Elkezdődött Zwickauban az első teljesen elektromos Volkswagen személyautó, az ID.3 sorozatgyártása.
Az Oderát és a Visztulát szeretnék összekötni vízi úton Sziléziában.
A bécsi közgyűlés elfogadta az osztrák főváros 2025-ig szóló digitális stratégiáját, amelynek célja, hogy Bécs néhány éven belül Európa első digitális fővárosai között lehessen.
A 240.105-ös Laminátka, színben, jócskán a többitől. Igazi nyári csemege a téglaszínű vasparipa.
Szuhoj Superjet szablya szárnyvéggel
Fogyasztáscsökkenés, javuló repülési tulajdonságok. Moszkva szerint a tavaszi baleset nem befolyásolja a típus iránti keresletet, de külföldi vevő régóta nem jelentkezett.
Látni és látszani

A közúti közlekedés biztonsága szempontjából a legfontosabb feladat a megfelelő vizuális környezet megteremtése. Ebben a járművezetőknek is nagy a felelőssége, elég, ha csak a látni és látszani elvre gondolunk.

November 12-én a Csodák Palotájában ismét Csopa Traffic közlekedési est! Az Indóház Kiadó és a Csopa vendége ezúttal Dorner Lajos, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület, a VEKE elnöke, aki kendőzetlen őszinteséggel beszél majd a főváros közlekedési nagyberuházásainak aktuális helyzetéről.
Készletek feltöltve, az árak kedvezményesek – rendelje meg legott ruhatárát!
Most friss, és később is az: Indóház, 2019. október–november, az újságosoknál. Bár egyre kevesebb van belőlük...
A baleset miatt vonatpótló buszok közlekednek Nyírbátor és Nyírgelse, valamint Nyírbátor és Nagykálló között. Késésekre kell számítani az érintett vonalakon.
Kapcsolattartó irodát nyit Budapesten az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség.
A busz Gödöllő és Mogyoród között futott rá az út szélén elakadásjelzővel várakozó áruszállítóra. A balesetben ketten megsérültek.
A közel három kilométer hosszú szakasz létrehozása négyszázmillió forintba került.
Október 31-én a pénteki, november 1-jén a szombati, 2-án az ünnepnapi, 3-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.
A jármű a VIII. kerületben, a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében kapott lángra.
Két tartálykocsi szivárog az állomáson, a Katasztrófavédelem lezárta a környéket.
A felújításhoz szükséges előzetes hídvizsgálat miatt reggel hét és este hét óra között csak a gyalogosok használhatják a hidat, az autó- és buszforgalom szünetel.
A bírói gyakorlat szerint a bliccelés nem bűncsekemény, így annak ellenére, hogy a férfi legalább hétszázhatvanszor jegy nélkül utazott, nem kap büntetést.
Október 27-én, vasárnap hajnali háromkor két órára állítják vissza az órákat, ami csak néhány nemzetközi és belföldi vonatot érint.
A gépjármű alkalmasságát, a gépjárművezetői okmányokat és a menetíró-készülékeket ellenőrizték a szakemberek a magyar autópályákon és főutakon.
Az átépítés 1,8 milliárd forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.
A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén egy hiánypótló kezdeményezést indít útjára hazánkban. Ha volt együttműködése, aktivitása sportolóval, sportszervezettel vagy sporteseménnyel, most mutassa meg a kampányát!
Október 23-a miatt október 22-én a munkanapi, 23-án az ünnepnapi, 24-én pedig a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.
A helyi önkormányzat egy kísérleti projektet indított ennek érdekében: a sofőr nélküli buszok kizárólag a belvárosban közlekednének egy kijelölt sávon.
Még több cikk
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/