Harminc százalékkal vetette vissza a logisztikai piacot a koronavírus-járvány.
A cseh magánvasút Magyarországon keresztül tervezi beindítani nyári, éjszakai, adriai járatát, sőt, akár utasokat is vinne innen.
A rendszer nem csak magát a repülő szerkezetet érzékeli, hanem azt is, honnan irányítják, és mindezt azok is azonnal tudják, akik hivatottak a törvénytelen reptetők lefülelésére.
Az M86 és M85 autóutak Szombathely–Csorna–Győr közötti szakaszán elkészült a Vámoscsalád és a Rábaköz pihenőhely.
Hajóra emelték és szállításra készítették elő a Déli összekötő vasúti Duna-híd első elemét.
A tervek között szerepel új mobilapplikáció, többszintű árazás és rugalmasabb használat bevezetése, valamint könnyebben tekerhető kerékpárokat is forgalomba állítanának.
Facebook-oldalán azt írta, a Városligeti Építési Szabályzat módosítására készült friss fővárosi javaslatban ismét szerepel a Biodóm mellé tervezett 700 férőhelyes parkolóház.
A koronavírus keresztülhúzta a paksi trafószállítást, végül a CER és horvát partnere sikerrel célbajuttatták a különleges szállítmányt.
Elkészült a Negrelli-viadukt Prágában

Három év után június 1-jétől újra járnak a vonatok Prága legrégebbi vasúti hídján, a Negrelli-viadukton.

Karachi-katasztrófa: betont értek a hajtóművek
Szikrák a gép alól, nyomok a pályán. Megvannak a dobozok. Az első megközelítéskor nem voltak a futók kibocsátva, de a becsapódás előtt igen.
Az országos közlekedési céghez áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, közülük 166-an autóbuszvezetők.
A megállás és az újraindulás néhány vonalon torlódást okozhat, ezért utasok és a többi közlekedő megértését kéri a BKK.
Magyarország más uniós tagállamokhoz hasonlóan több mint két hónapon át, március végétől május végéig biztosított átmeneti kivételeket a vezetési- és pihenőidő szabályok alól.
A több mint hétmilliárd forintos projekt novemberre tervezett befejezésének határideje azonban csúszhat.
Júliustól hét repülőgéppel tizenöt országba indít majd járatokat az új bázisokról a diszkont légitársaság.
Nem hivatalos információk szerint járványügyi intézkedésként jelentős vonatszám-leépítés lép életbe június 8-tól a jelenlegi MÁV-menetrendben, mely a nógrádi térséget is érzékenyen érintené.
Életbe lépett a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások enyhítésének második szakasza, így több mint két hónapnyi leállás után hétfőn újraindult az ukrán főváros metróhálózata.
A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. a személygépjárművekre márciusban 80 ezer, áprilisban csaknem 50 ezer esetben szabott ki pótdíjat.
Még arra is volt esély, hogy egyhangúlag szavazza meg a Tisztelt Ház. Talán majd máskor.
Drónok bemérésére alkalmas eszközöket fejleszt a BHE Kft. és a Műegyetem.
A világ legnagyobb tengeri konténerszállító társasága a második negyedévben 20–25 százalékos forgalomcsökkenésre számít.
Egy építkezés számtalan feladattal és akár bosszúsággal járhat. Sokat segíthet, ha még a tervezés fázisában sorra vesszük, melyek...
A családodban vagy a baráti körödben biztosan akad legalább egy anime rajongó, és te, aki nem rajongsz érte, nem tudod, hogy...
Az épületek belső kialakításának egyik meghatározó eleme a gipszkarton, amely nemcsak gyorsan rögzíthető, hanem alakítható is.
Fogyókúrázni nemcsak kőkemény sportolással, drasztikus diétával és teljes életmódváltással lehet, hanem bizonyos illóolajok...
A kisméretű, átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő megismerése annál is inkább a javasolt kategóriába tartozik, mivel az...
A karácsonyt sok okból lehet szeretni. De az ünnepi hangulatvilágítás mindenképp látványossá teszi az év e szakaszát. Ezt a...
Napjainkra jellemző, hogy szinte többet töltünk a munkahelyünkön, mint otthonunkban. Ebből következik az a tény is, hogy...
Még több cikk