Az uniós közúti szállítási ágazat reformját célzó új szabályok a kihirdetésüket követően nem sokkal érvénybe is lépnek.
Július 13-ától a Semmelweis Klinikák és a Corvin-negyed állomáson is elkezdődnek a vonalfelújításhoz kapcsolódó korszerűsítési munkák.
Az ezerhatszázadik E-Jet. Komoly piaci fellendülés elé nézhetnek a „szokásos” 737/320-as családokhoz képest a kisebb, gazdaságos, könnyebben megtölthető gépek.
A gazdasági tendenciákra és a befektetői hangulatra tekintettel már nem tervezik részvényeik tőzsdei kereskedésének megkezdését, ezért kezdeményezik a részvénysorozat törlését a terméklistáról.
A Közlekedésbiztonsági Szervezet megjelentette időközi jelentését: részletesen leírják a történteket.
Biztonságosabbá válik a közösségi és a kerékpáros közlekedés Józsefváros főutcáján.
Az 1-es, a 3-as és a 7-es egység fordult meg szerdán Dunakeszi és Hegyeshalom között.
Facebook-oldalán azt írta, a Városligeti Építési Szabályzat módosítására készült friss fővárosi javaslatban ismét szerepel a Biodóm mellé tervezett 700 férőhelyes parkolóház.
Harmincöt éves a debreceni trolibuszközlekedés
Ünnepség nem volt, fejlesztés nem lesz.
Mobilitási Pontokat hoztak létre Újbudán

Az egyik már korábban is megvolt, tesztüzemben. Most ez is kísérleti pont lett a másik hárommal együtt.

A világjárvány sem szegte kedvét a honi vonatos naptárak készítőinek, így már vasutasnapkor megismerkedhetünk a jövő évi ínyencségekkel. A Stil Nuovo – régi nevén Zékány–Máthé – kiadó ezúttal is kétféle falinaptárral kedveskedik az érdeklődőknek.
Vagy félút. Hatból három. Ezúttal is nyolcvan oldalon. Tehát: Indóház, 2020. június–július, az újságárusoknál és a Dimagnál.
Felfüggesztett fogházbüntetést kapott a balesetet okozó debreceni villamosvezető.
Húsz embert gyanúsítanak korrupcióval a fővárosi, Mozaik utcai műszaki állomás ügyében.
A metróvezető és a forgalomirányító sem ismerte el a felelősségét a 2016-os Pillangó utcai metróbaleset miatt indult büntetőeljárás előkészítő ülésén.
A tesztüzem július 13-áig tart Zalaegerszeg vonzáskörzetében, továbbá érinti Sümeget és Nagykanizsát is.
Összeütközött két regionális személyvonat a nyugat-csehországi Karlovy Vary mellett: legalább két ember meghalt és sokan megsérültek.
A koronavírus-járvány miatt tavasszal elmaradt osztálykirándulások, tanulmányi kirándulások megvalósítását könnyítenék meg.
A munkálatok miatt június 29-étől július 10-éig útszűkületekre, időszakos sávlezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani.
Az integrált közlekedésinformatikai rendszer szolgáltatástervezéssel, forgalomirányítással és járműdiagnosztikával is emeli a helyi tömegközlekedés színvonalát.
Világszerte új beruházásokat tervez az amerikai központú UPS az egészségügyi kulcspiacain, így a magyarországi központjukat is bővítik.
A BKV egyik, közel húszéves Volvója vázig leégett.
A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs jóváhagyásával felfüggesztették a harminc százalékos telítettségre vonatkozó szabályt.
A szerviz-, alkatrész- és garanciális tevékenység azonban zavartalanul folytatódik, az országos márkaszerviz-hálózat is tovább működik.
Az emberek többségében az az elképzelés él, hogy amelyik lábbeli egészséges, azon látszik, hogy milyen célból készült, és a...
Az új technológiák alkalmazása a műanyaggyártásban is egyre jobban előtérbe kerül. Az ipari robotok alkalmazása lehetővé teheti...
A péntektől hatályos intézkedés értelmében az utazókat csak Magyarország területén belül, "mélységben" ellenőrzi a rendőrség.
Sok családban probléma, hogy a gyerek nem fogad szót. Hiába kérjük, utasítjuk, könyörgünk, a gyereknek esze ágába sincs ránk...
Még több cikk