Hasznos tippek

 

Webshop tájékoztató

 

A megrendelt termékeket a Magyar Posta  (MPL) szállítja házhoz.

FIZETÉSI MÓDOK


Utánvétes fizetés

Ennél a fizetési módnál a küldemény átvételekor személyesen a MPL munkatársának, illetve ha a küldemény kézbesítésekor nem tartózkodik a szállítási címként megjelölt helyen, akkor az illetékes postahivatalban egyenlítheti ki a vételárat és  a szállítási díjat.

 

Banki átutalással

Ezzel a fizetési lehetőséggel a vételárat és szállítási díjat a kiszállítás előtt átutalással egyenlítheti ki.

A leadott megrendelést követően rendszerünk először egy automata üzenetet küld a megrendelés beékezéséről,

majd munkatársunk egy a visszaigazoló e-mailben tájékoztatja Önt a megrendelésének státuszáról és a kiszállítás költségéről.

Válaszlevelünk megérkezéséig kérjük, ne utalja át a termékek vételárát.

Előfizetés esetén a bankszámlaszámunk: OTP 11702036-20706289-00000000 Indóház Kiadó Bt.;a megjegyzés rovatban legyen kedves feltüntetni az előfizető nevét, címét (a kézbesítési adatokat).

Amennyiben rendelkezik Indóház hűségkártyával (cashback card) vagy Lyoness kártyával, a megjegyzés rovatban legyen kedves megadni az  ID-számát, vagy a cashback kártyája számát.

 

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG


Szállítási költség (tájékoztató jelleggel):  a termék súlyától, méretétől, a fizetési módtól függően változik.

 

Súly Utánvéttel Banki átutalással 

100 g-ig

 

1630 Ft 660-1080 Ft

 

250 g-ig

 

1630 Ft 700 - 1080 Ft

 

500 g-ig

 

1630 Ft 1080 Ft

 

0,5 kg -1 kg

 

1630 Ft 1080 Ft

 

2 kg-ig

 

1700 Ft
1150 Ft
10 kg-ig 1900 Ft

 

1500 Ft

 

Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza, melyben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről, aktuális raktárkészletünkről, a kiszállítás módjáról.

 

Szállítási határidő:

Általában 10 munkanapon belül, a hosszabb szállítási határidő esetén  e-mailben tájékoztatjuk.

 

Személyes átvétel, fizetés az irodánkban

Személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre van lehetőség.

Irodánk címe:

1115 Budapest,Bartók Béla út 152/C, IV.emelet.

Személyes ügyintézésre, vásárlásra az irodánkban van lehetőség telefonos időpont-egyeztetés után (telefonszámunk:787-56-26).

 

Nyitvatartási idő:

hétfőtől csütörtökig: 9-14 óra között,
pénteken: 9-13 óra között.

2018. február 13-án, kedden, az iroda és a webáruház zárva tart.

A pillanatnyi készletünkről a (06) 1/787-56-26-os telefonszámon vagy az iroda@indohaz.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

A helyszínen készpénzes fizetésre van lehetőség.

 

Általános szerződési feltételek

1.1 Szolgáltató adatai:

Indóház Közlekedési Lap-és Könyvkiadó Bt.

Adóigazgatási szám:28555362-2-43

Székhely:1115 Budapest, Bartók Béla út 152/C.

Cégjegyzékszám: 01-06-790648

1.2 A vásárló, vagy megrendelő

Aki a Webáruház-szolgáltatást igénybe veszi, azaz az iho  webáruház internetes felületén regisztráltatja magát és e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.


A regisztrációhoz szükséges adatok:
Személyes információk
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím (felhasználói belépéshez)
Mobiltelefon szám
Jelszó

Az Indóház Bt. a fent említett adatok tárolásával kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszi

A vásárló a jelen ÁSZF elfogadásával az adatok tárolására, archiválására, és kezelésére a Indóház Bt.-t bízta meg, aki vállalta az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságosan tárolja.

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez / kiszállításához szükségesek.

 

GARANCIA, REKLAMÁCIÓ

Termékeink minőségére a jogszabályok szerinti mértékű garanciát vállalunk.

Ha a termék bizonyítottan hibás, arra az Indóház Bt. természetesen visszafizetést, vagy cseregaranciát vállal, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését vagy új termék ingyenes küldését.

Az adatkezelés jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) 3.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása.

Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza az Indóház Kiadó címére (1115 Budapest, Bartók Béla út 152/C.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült, törvényileg meghatározott egyéb költségeket. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Az átvétel módja nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

 

Az Iroda megközelíthető a 19-es vagy a 49-es villamos Csóka utcai megállójától 5 perc gyaloglással.