Magazin


Kiadónk 2005-ben jelent meg első kiadványával a sajtópiacon. Az Indóház vasúti magazin a kötöttpályás közlekedés világát mutatja be négy állandó rovatában: nagyvasút, kisvasút, városi vasút és modellvasút. A legfrissebb, december-januári számról itt olvashatnak. A korábbi számok megrendelhetők a kiadó elérhetőségein.

Másik periodikánk az Indóház Extra, amely átfogó képet nyújt bizonyos vasúti témákról, például a 424-es lokomotívokról, a V41, 42 villamosmozdony-sorozatról (a Leó), az M63-as (a Gyík, más nevezéktan szerint az Olajkirály), vagy a közismert M41 sorozatú dízelmozdonyokról, a Csörgőkről. Az Indóház Extra legújabb száma már megvásárolható!

 

 

Előfizetés

Figyelem!

Az Indóház 2015-ben kéthavonta jelenik meg. Szerkesztőségünk ismét fogadja az előfizetéseket, részleteket a legfrissebb, 2014 novemberi magazinunkban találnak.

Az Indóház magazin megrendelhető az iho webáruházán keresztül, illetve hagyományos eljárás szerint pontosan kitöltött postai csekken, vagy banki átutalással befizetett előfizetési díj ellenében – a közlemény rovatban szerepeljen a kézbesítési cím és név.

 


Az előfizetői díjat postai csekken a követező címre várjuk: Indóház, 1387 Budapest: 1015. Ha átutalna, bankszámlaszámunk a következő: 11702036-20706289.

Kérésre csekket küldünk.