Budapest Vintage képeslapos öröknaptár
Budapest Vintage képeslapos öröknaptár

1 890 Ft.

Db

A 100-120 évvel ezelőtti Budapest vízi, közúti, villamos és vasúti közlekedése is megjelenik ebben a falinaptárban, sőt Blériot híres repülésének is emléket állít benne egy régi képeslap.

A felvonultatott felvételek közül a legrégebbi 1902-ből származik, és az Iparművészeti Múzeum környékét ábrázolja, amikor még ősrégi villamosok és konflisok rótták az Üllői utat. A békebeli séta érdekességét a Balázs D. Attila válogatta képanyag és az író érdekes leírásai szavatolják, amelyeket angolra is lefordítottak.


Ezek a régi képes levelezőlapok sajátos formában tárják elénk annak a Budapestnek a hangulatát, amely akkoriban Európa egyik legtisztább, legrendezettebb és legélénkebben fejlődő fővárosa volt, s melynek méretei manapság is tükrözik, hogy nem a mai kis területű ország központjának épült.


Ez a spirálos öröknaptár kiváló ajándék lehet szeretteinknek, céges ügyfeleinknek, kétnyelvű volta miatt pedig külföldi ismerőseink is haszonnal forgathatják. A kiadvány külön érdekessége, hogy a fotók kivághatóak és képeslap formájában továbbküldhetőek szerte a világba.

A szállítási költségről és határidőről a http://iho.hu/oldal/hasznos-tippek oldalon talál bővebb információt. Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza, melyben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről.