Erdély anno 1895–1944 album
Erdély anno 1895–1944 album

2 490 Ft.

Db

Régi erdélyi bányavasutak, villamos- és vasúti pályák is újra életre kelnek ebben a rendhagyó szemszögből, közel 200 régi képeslapra felfűzött Erdély történetben.

„Az album szerzője időutazásra hív: Erdély hegyeit, épületeit, városait, fürdőhelyeit, hegyvidéki falvait ismerhetjük meg a "boldog békeidőkből" való képeslapokból, amelyekhez rövid ismertető is tartozik, így nem csak kultúrtörténeti érdekességekkel gazdagodunk, hanem a kor hangulata is megelevenedik. A könyv nagy erénye a szép kivitelezés mellett a szerkesztés mértéktartása, hiszen a szövegek rövidek, érdekesek, és hagyják érvényesülni az antik képeslapokat.” (Képmás folyóirat 2013/6.)


A ritka képek mellett számos olyan érdekes, ám elhallgatott, s alábecsült történelmi epizód is felvillan a kötetben, amely a térséget jól ismerőknek is újdonságot jelenthet.

 

 

A szállítási költségről és határidőről a http://iho.hu/oldal/hasznos-tippek oldalon talál bővebb információt. Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza, melyben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről.