Miki és a lillafüredi kisvasút
Miki és a lillafüredi kisvasút

2 200 Ft.

Db

A Kispöfögők mesekönyv-sorozat első kötete, ami egyben az óvodások és kisiskolások útikalauza is.

Csohány Domitilla-Győri Zsolt: Miki és a lillafüredi kisvasút

Főszerepben a mozdonyok! A Kispöfögők mesekönyv-sorozat első kötete, ami egyben az óvodások és kisiskolások útikalauza is.

A könyv főszereplője Hibrid Miki, aki egy igazán különleges mozdony, hiszen ő a világ első kisvasúti hibrid mozdonya. Tőle és a többi lillafüredi kispöfögőtől megtudhatjuk, milyen izgalmakkal jár egy évszakváltás a vasúton és a Bükk-hegységben erdeiben, illetve részt vehetünk egy időutazáson is, ahol egy középkori titokra derül fény. A könyv – a meséken túl – tartalmazza az adott erdei vasút színes nyomvonaltérképét, valamint egy kislexikont a terület növény- és állatvilágáról. A mesekönyv nemcsak szórakoztat, hanem fejleszt is,hiszen játékosan ismerteti meg a hazai erdőket, tájakat, látnivalókat, sőt a történelmet is a gyermekekkel.  A kiadvány holisztikus szemléletével, a műveltségterületeket párhuzamos koncentráció útján lehetővé tevő feldolgozásával a korszerű kooperatív tanítás-tanulást, vagy éppen a projektmódszert is támogatni tudja.

  • Oldalak száma: 48
  • Keménytáblás, cérnafűzött tartós könyv.
  • Minden oldalon színes illusztrációval.
  • Kiadás éve: 2018

 

A szállítási költségről és határidőről Tudnivalók  oldalunkon talál bővebb információt. Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza, amelyben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről is.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/