Vasúttársaságok felvételi épületei 2. kötet
Vasúttársaságok felvételi épületei 2. kötet

1 400 Ft.

Db

Egyre többeket érdekel az épület is amely előtt a vonat megáll – a vasútbarátság már nemcsak a mozdonyok fotózását jelenti.

A szerző, Levárdy László, több évtizedes helyreállítói, műemlékes és vasúti tapasztalattal rendelkező építőmérnök. A kivitelezői és irodai munkái mellett éveken keresztül oktatott a kolozsvári Babes-Bolyai Egyetem Műemlékes Szakmérnöki képzése keretében Történeti Épületszerkezetant és Kőmunkák kivitelezését. Ez utóbbiból nyári gyakorlati vezető is volt a nagyenyedi helyreállító táborban.

(A kiadvány mérete: 165*235 mm, 108 oldal)Több cikke jelent meg építészettörténet és épületelemzés témakörben a Magyar Építőipar és a Műemlékvédelem lapokban. Rendszeresen publikált építészet- és közlekedés kultúrtörténeti cikkeket az Autóközlekedés folyóiratban.Tervezője és összeállítója volt a Pfaff Ferenc halálának centenáriuma alkalmából szervezett kiállításnak a Vasúttörténeti Parkban, amelynek alapja egy a szerző által írt, máig is kiadatlan monográfia, amely  MÁV első főépítészének életét és munkásságát bemutatja be.

A szállítási költségről és határidőről a http://iho.hu/oldal/hasznos-tippek oldalon talál bővebb információt. Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza, melyben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről.