Volt egyszer egy vasút I. …
Volt egyszer egy vasút I. …

5 000 Ft.

Eredeti ár: 8 950 Ft
Megtakarítás: 3 950 Ft

Db

A Volt egyszer egy vasút… a hazai vasúthistória kevésbé közismert, gyakran szórakoztató elemeit is tartalmazó részleteit mutatja be igényesen válogatott ábrázolások és az azokhoz csatolt magyarázó szövegrészek segítségével. (jelenleg nincs raktárkészleten

Megjelent az Indóház Kiadó képes vasúthistóriájának első kötete. A Volt egyszer egy vasút… a hazai vasúthistória kevésbé közismert, gyakran szórakoztató elemeit is tartalmazó részleteit mutatja be igényesen válogatott ábrázolások és az azokhoz csatolt magyarázó szövegrészek segítségével.Szerzői nem törekedtek teljességre, hiszen a magyar vasút történetének számos eleme már mélyen befészkelte magát a köztudatba; ellenben a Volt egyszer egy vasút… jobbára archívumok mélyéről származó képanyaga mindennél jobban alátámasztja a XIX. századi toposzt, miszerint a vasút hatása nem egyéb, mint a tér és az idő megsemmisítése. A képes krónika azonban nem torpan meg a múlt század elején, hiszen a fejlődést (és a hanyatlást) egészen napjainkig követi.


 

A szállítási költségről és határidőről a http://iho.hu/oldal/hasznos-tippek oldalon talál bővebb információt. Megrendelését e-mailben igazoljuk vissza, melyben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről.
 
 


https://rch.railcargo.com/hu/