Utasellátó

Blog Utasellátó

A mesterséges intelligencia már a közlekedés során is segítségünkre van

iho   ·   2024.01.29. 14:55

Hihetetlen, mégis igaz: a mesterséges intelligencia, azaz a fejlett számítógépes algoritmusok és a gépi tanulás, adatelemzés a forgalomirányításban is szerepet játszhat annak érdekében, hogy optimalizálja a járművek, és gyalogosok haladását a sűrűn lakott területeken. A mesterséges intelligencia kifinomult matematikai modelleket és adatvezérelt technikákat használ fel a forgalmi minták felismerésére, majd elemzésére, végül szabályozására.

Blog Utasellátó

Tényleg ennyi egy repülőgép pilóta fizetése?

iho   ·   2024.01.25. 08:05

A repülőgép pilóta fizetése mindig is kiváló beszélgetési téma volt. A légiközlekedés világában dolgozó szakemberek keresete érthető módon az egyik legvonzóbb része a szakmának. De vajon mennyit is keres valójában egy pilóta? Ebben a cikkben áttekintjük a különböző légitársaságok, mint az Emirates, a Wizz Air, és a Ryanair pilótáinak fizetését, valamint megvizsgáljuk az utasszállító és a katonai pilóták juttatásait is.

Blog Utasellátó

Schoeller Allibert IBC tartályok: Az ömlesztett anyagok kezelésének csúcspontja

iho   ·   2024.01.09. 08:50

Az ömlesztett anyagmozgatás világában a hatékonyság és a megbízhatóság a legfontosabb. A Schoeller Allibert ennek a középpontjában áll innovatív Intermediate Bulk Container (IBC) termékcsaládjával. Ezeket a robusztus konténereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek az iparágak változatos igényeinek, kezdve a vegyipartól az italgyártáson át egészen az élelmiszeriparig és mezőgazdaságig.