Blog

Blog Utasellátó

Gyereknapi kézműveskedés

iho   ·   2021.05.05. 12:00

Hamarosan itt van május utolsó vasárnapja, gyereknap, ami remek alkalom a gyerekekkel való kézműveskedésre, kreatív alkotásra. Természetesen nem csak gyereknapon, hanem az év bármely napján jó móka a gyerekekkel való közös alkotás, amely a kisebbeket-nagyobbakat egyaránt leköti.

Blog Utasellátó

A szakállápoló sampon használata

iho   ·   2021.04.08. 12:00

Amikor valaki borotválkozik, a borotvazselé, esetleg hab, némi aftershave meríti ki a nem létező arcszőrzet ápolását. Mert a borotválkozás is arcápolás, csak éppen ott szó szerint az arcot, a penge által nyúzott bőrt kell nagy gondossággal ellátni, hogy megőrizze egészségét és puhaságát.

Blog Utasellátó

Kényelem és praktikum a konyhában

iho   ·   2021.04.07. 12:00

Egy konyha lehet kicsi, lehet nagy, szűk vagy tágas, de a lényeg, hogy mi található benne. Nem mindegy ugyanis, hogy a konyhafelszerelésed miből áll. Meg kell találni az arany középutat a kényelmes, praktikus és szép szentháromságában. És persze legyen minőségi, megfizethető és stílusos.

Blog Utasellátó

Mikor lehet szükség a FAD és a F.AFA áfakódokra?

iho   ·   2021.04.06. 12:00

Mikor használható a FAD és a F.AFA áfakód? Mit jelentenek pontosan? Mire kell figyelni a használatuk során? Alanyi adómentes vállalkozás alkalmazhatja a FAD és a F.AFA áfakódokat? Mi köze az említett áfakódoknak a fordított adózáshoz? Cikkünkben összegyűjtöttük a FAD és a F.AFA áfakódokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.