Blog / utasellato

Bizonyára mindenkiben felmerült már a kérdés, hogy mennyi az a napi kalóriaszükséglet, ami fedezni tudja a napi aktivitás közben elégetett mennyiséget, de magunktól nem mindig tudjuk kitalálni.

tovább»

Renoválás saját kezűleg

iho

2019.04.17 01:56

Ha szeretnénk megunt bútorainkat felújítani, vagy egyszerűen csak egy kis új szint vinnénk otthonunkba, válasszuk a dekorfóliát.

tovább»

Szakács és cukrász klumpák

iho

2019.04.17 01:48

A szakács és cukrász klumpát nevezhetnénk akár egyfajta munkavédelmi cipőnek is, hiszen ezeket a lábbeliket leginkább úgy alakítják ki, hogy egy egész napos munka után se legyen a lábunknak megterhelő.

tovább»

Otthonunk egyik legfontosabb területe a kert. Ezt mindenki igyekszik rendben tartani, szépítgetni, folyamatosan beülteti valamilyen növénnyel.

tovább»

Talán igaz az állítás, hogy senki nem szeret betegségekkel küzdeni. Ettől függetlenül egyre többen állnak különböző kezelések alatt számos különböző betegség miatt. De miért ennyire elterjedt, és miért nem teszünk ellene?

tovább»

Előnyei és hátrányai minden utazási típusnak vannak. Van, aki erre s van, aki arra esküszik, ám a három legalapvetőbb dolog, ami befolyásolja a döntésünket, mikor utazási módot választunk az a gyorsaság, a kényelem és a biztonság hármasa.

tovább»

A The Body Shop világmárka folyamatosan harcol a kozmetikai célú állatkísérletek betiltásáért, és kizárólag olyan termékeket forgalmaz, amiket nem teszteltek állatokon. Termékeik 100%-ban vegetáriánusok, és egyre több vegán készítményük is van.

tovább»

Van néhány nap, amelyek a nők minden hónapját megkeserítik. Igen Hölgyeink, a havi ciklusról lesz szó. Ha nektek is ritmustalan vagy kellemetlen mellékhatásokkal jár, van egy jó hírünk!

tovább»

Mielőtt mosolyogva ráznád meg a fejed, hogy köszönöd szépen, de épp eléggé ismered önmagadat és nincs szükséged önfejlesztési képzésre, állj meg egy percre, és olvasd el mai cikkünket!

tovább»

Az acéltartályos olajfogó

iho

2019.03.23 03:46

A Pureco Kft. saját fejlesztésű acéltartályos olajleválasztó berendezése igen fontos eszköz a környezetszennyezés, környezetterhelés elleni harcban.

tovább»

Milyen az ideális karikagyűrű?

iho

2019.03.23 03:42

Mikor már túl van egy pár az eljegyzésen, akkor számos új feladattal szembesülnek, amiket meg kell oldani. Ilyen többek között a karikagyűrű kiválasztása, amit időben el kell kezdeni, ha nem akarja elkapkodni az ember.

tovább»

Sajnos az informatikai eszközök terjedésével egyre kevesebbet vannak a gyerekek és a felnőttek is szabad levegőn, kint a természet lágy ölén. Feszített a tempó, ahhoz hogy meg tudja adni a szülő a gyermekének mindazt, amire szüksége van, és azt is, amiről úgy véli szüksége van, sokat kell dolgozni.

tovább»

Canon utángyártott tintapatronok

iho

2019.03.23 03:26

Az utángyártott, olcsóbb tintapatronok több típusú nyomtatóhoz is elérhetőek. Ezek a termékek jóval kedvezőbb áron érhetőek el, mint az eredetiek, de teljesítményben jellemzően nem térnek el tőlük negatív irányba.

tovább»

Ráncfeltöltési kisokos

iho

2019.03.21 05:54

Idővel a bőr veszít rugalmasságából, megereszkedik. Ezt természetesen nem kell elfogadnunk, hatékonyan tehetünk ellene, elég egy kis ráncfeltöltés és visszakapjuk a feszes, puha bőrünket.

tovább»

A TDT, azaz Technikai DayTrade olyan terméke a Random Capital Zrt.-nek, amely napon belül teszi lehetővé a részvények tőkeáttételes kereskedelmét.

tovább»

Hogyan tároljuk a fűszereket?

iho

2019.03.21 03:42

Teljesen mindegy, hogy épp finom, fűszeres süteményt sütünk, vagy valami tipikusan magyaros ízesítésű ételt főzünk, fűszereket szinte mindenki használ.

tovább»

Minden embernek mást és mást jelent az elmélyülés, a meditáció, a csend, a béke és a nyugalom.

tovább»

A céged leendő ügyfelei számára használhatsz olyan külső platformot a weboldalad kapcsán, amely megmutatja, hogy mennyire vannak veled megelégedve a jelenlegi partnereid/vevőid. Miért lehet ez fontos?

tovább»
A hagyományos fénycsöves lámpatesteket itt az ideje a korszerűbb LED-es kivitelűre cserélni. A régi fénycsövünk foglalat típusában és hosszúsági méretében is megegyező LED működésű fénycsőre cserélve több legyet ütünk egy csapásra. tovább»

A határeseti személyiségzavar, vagy más néven a borderline egy viszonylag gyakori kórkép napjaink folyamatosan változó világában. Mégis miért van az, hogy nehéz felismerni a tüneteket?

tovább»