Blog / utasellato

Kanapé és kanapé között is akadhat óriási különbség. Az egyik nagy és tágas, a másik kicsi és egy kisebb lakásba tökéletes választás lehet. Mi alapján válasszunk kanapét otthonunkba?

tovább»

Ma már nem arányos egymással a méret és a hatékonyság, vagyis a fényerő. Éppen ezért már egy ceruzányi kis lámpából is előcsalhatunk óriási fényt.

tovább»

Szüksége lenne egy olyan készülékre, amely nemcsak dokumentumok nyomtatásra alkalmas, hanem fotópapírra is tud nyomtatni, ha kell?

tovább»

Bármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy a modern kor a minden, és ami régen volt az butaság és értelmetlen, vannak dolgok, amik örök értékek maradnak. Ilyen például a fényképek kézzelfoghatóvá tétele, azaz a fotóelőhívás.

tovább»

Az ipari fúvókák méretezése

iho

2019.02.20 16:50

A Monojet Kft. forgalmazásában megtalálhatják a világ egyik vezető fúvókagyártójának, a PNR vállalat által gyártott precíziós ipari fúvókákat.

tovább»

Fénykép nyomtatása vászonra

iho

2019.02.20 16:47

Igen, a technikai ugrásoknak hála már elérhető az, hogy a kedvenc fényképünket kép formájában a falra helyezzük.

tovább»

Mit kell tartalmaznia egy olyan kutyatápnak, amit a szakértők is jó minőségűnek mondanak?

tovább»

Érdemes rátérni az egészséges életmódra, hiszen ezzel támogathatjuk a szervezetünket az egészséges működésében. Ehhez egyik kulcskérdés, hogy elegendő mennyiségű és egészséges ivóvizet sikerül-e fogyasztanunk nap mint nap. De hogyan juthatunk megfelelő minőségű ivóvízhez?

tovább»

Babavárás. Ez a szó mindenkiben egy boldog bizsergést és tervezgetés érzetét kelti. Hiszen annyi mindent el kell rendezni a kis jövevény érkezése előtt, hogy tökéletes kis kuckót tervezhessünk a számára.

tovább»

Egyre gyakoribb probléma, hogy az építkezések területén számos munkát kellene elvégezni szűk helyeken, ahová nem fér be egy hagyományos kotró, de néha még egyéb munkagépek sem.

tovább»

Mesebeli esküvői helyszínek

iho

2019.02.20 16:27

Ha esküvői vacsorátok helyszínét keresed, a Jade esküvő partnerei között biztosan megtalálod azt a helyet, ahol álmaid esküvőjének meseszerű ünneplését élheted át!

tovább»

A legtöbb esetben attól függ, hogy tegeződünk-e, hogy milyen a minket körülvevő környezet. Különösen igaz ez az üzleti életben, hiszen nem mindegy, hogy hogyan adjuk meg a tiszteletet a partnerünknek.

tovább»

Több film témájául is szolgált már a sokat emlegetett szex a legjobb baráttal. Elméletben igazán egyszerű, hiszen adott 2 szingli fél, akik jó barátok és mindent meg tudnak beszélni, miért ne lehetne egy kis szex is a dologban?

tovább»

A stressz alapvetően nem egy kellemes érzés. Ennek ellenére több fajtája létezik, a negatív és a pozitív stressz. Ma ezeket és ezeknek a kezelését vesszük sorra.

tovább»
Utasellátó-szimfónia, 2. rész: Jaffa, csoki meg egy kis krúzolás

Sorozatunkban szerkesztőségünk tagjai mesélnek az Utasellátóhoz kötődő emlékeikről, tapasztalataikról.

tovább»
Utasellátó-szimfónia, 1. rész: Non-board szolgáltatások
Sorozatunkban szerkesztőségünk tagjai mesélnek az Utasellátóhoz kötődő emlékeikről, tapasztalataikról. tovább»

Fotózd le nekünk! - Nohab a Balaton partján

Berky Dénes

2013.07.06 19:00
Fotózd le nekünk! - Nohab a Balaton partján
Hosszú idő után először közlekedett menetrend szerinti vonat élén Nohab, ráadásul a Balaton partjára. Olvasói képek! tovább»
Már szombat este meg akarjuk osztani olvasóink képeit a Nohab húzta első Jubileumi vonatról. tovább»

Süthetjük?! - Étkezőkocsik a belföldi IC-ken

Ellátott Utas

2012.05.14 15:00
Süthetjük?! - Étkezőkocsik a belföldi IC-ken
Néhány hete van hátra a belföldi étkezőkocsi-szolgáltatásnak, a döntés hátterét kutatjuk. Frissensült vagy fagyasztott? Fröcsköljön az olaj vagy csilingeljen a mikró? tovább»