Blog / utasellato

Létezik egy olyan alapkészülék, mely minden háztartásban megtalálható, azonban szinte a legkevesebb figyelmet kapja: a kenyérpirító. Azonban érdemes odafigyelni a részletekre, mivel ahhoz, hogy mindennap hasznunkra legyen, és hosszú élettartammal rendelkezzen, gondosan kell kiválasztani a készüléket. Egy jól megválasztott készülék nem csak a kenyér pirítására alkalmas, hanem akár zöldségek grillezésére is. tovább»
A babavárás izgalmas időszak, ilyenkor az új családtag érkezése lázban tartja a szülők mellett a rokonságot is. A baba-mama boltok roskadásig vannak praktikusnál praktikusabb holmikkal, nekünk csak azt kell eldöntenünk, hogy mi az, amire ebből szükségünk van. tovább»
Állatorvosi vizsgálat, túra, nyaralás vagy családlátogatás – a négylábú társaink ma már egyre több helyre kísérnek el bennünket. A modern kutyatartásban szinte elkerülhetetlen, hogy a kedvencünk előbb-utóbb helyet foglaljon az autóban. Érdemes felkészülni, hogy az autózás kutyával is mindenkinek biztonságos és kellemes élmény legyen. tovább»
A mozgó rajzok készítése egészen érdekes területnek számít. Habár minden bizonnyal nem is gondolnánk, de mi magunk is képesek lennénk a kivitelezésére. tovább»
A munkavédelmi cipő egy speciális lábbeli. Az elsődleges funkciója, hogy megvédje a lábat a fizikai behatásoktól. A nehéz tárgyak, a hő, a különböző vegyi anyagok könnyen sérülést okozhatnak. A lábfájás mégis a fizikai munkát végzők életének folyamatos velejárója. Szerencsére lehet tenni ellene. tovább»
Ebben a cikkben a kosárlabda szerelmeseinek - illetve, mivel heteken belül itt a karácsony, sok nő és asszony vakarja a fejét a megfelelő ajándék megtalálása okán - adunk néhány ajándékötletet sőt, segítünk egy kicsit megérteni, mitől is nagyszerű és izgalmas ez a sport. tovább»
A burkolás sikeres kivitelezéséhez három fontos összetevőre van szükségünk. Mégpedig a szükséges teendők ismeretére, a megfelelő alapanyagokra, valamint a munkavégzés során használatos kellékekre. tovább»

Manikűr ollók

iho

2019.11.13 09:55
A minőségi körmök elkészítéséhez, vagyis a tökéletes munkavégzéshez nélkülözhetetlen a megfelelő felszerelés. Nincs ez másként az ollók esetében sem, nagyon fontos ugyanis, hogy milyen típusúval dolgozunk. tovább»
A köztudatban jellemzően az él, hogy külföldre csomagot küldeni nagyon drága, bonyolult és hosszadalmas. Ez a vélekedés nem teljesen alaptalan, hiszen régebben, amikor még jóval kevesebb fuvarozócég ajánlata közül lehetett választani, valóban borsos összegeket fizethettél akárcsak egy apró csomag külföldre juttatásáért is. tovább»
A konyhai robotgépek a modern háziasszonyok (és természetesen urak) nélkülözhetetlen társai, amelyek az előkészületek során rengeteg időt és monoton munkát spórolnak meg használóiknak. Elvégzik Ön helyett a dagasztás, habverés, szeletelés és aprítás fáradtságos tevékenységét. Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani az igényeinek leginkább megfelelő robotgép megtalálásában. tovább»

Milyen deszkát használjunk?

iho

2019.11.13 09:28
Amikor az első asztalos projektjeinket készítjük, általában nincsen könnyű dolgunk. Nem egyszerű megtalálni a megfelelő anyagokat, szerszámokat és kiegészítőket. Mielőtt belevágunk, akár szó szerint, akár átvitt értelemben, érdemes egy pillantást vetni a legfontosabb alapanyagokra. Például a deszkára. tovább»

Jön a magyar Sportmarketing Díj!

iho

2019.10.22 11:28

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén egy hiánypótló kezdeményezést indít útjára hazánkban. Ha volt együttműködése, aktivitása sportolóval, sportszervezettel vagy sporteseménnyel, most mutassa meg a kampányát!

tovább»

A legjobb őszi illatok nyomában

iho

2019.10.20 02:55

Az őszről sokszor a nyirkos, hideg idő jut eszünkbe, amitől könnyen rosszkedvű lesz az ember. Pedig az őszi természetnek rengeteg szépsége van: jellegzetes színek és illatok. Az őszi hangulatok inspirációul szolgálnak a parfümökhöz, és otthonunkban is az évszakhoz illő kellemes illatokat keressük.

tovább»

Nagyon örvendetes a különböző sportesemények térhódítása mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. Se szeri se száma a különböző terepfutásoknak, hajszáknak, maratonoknak, amelyek valódi tömegeket mozgatnak meg, sokszor karitatív célból.

tovább»

Szemüveglencse típusok

iho

2019.10.13 03:24

Szemüveg készítésekor két alapvető kérdést kell eldöntenünk: milyen keretet és milyen lencsét szeretnénk. Érdemes a döntés előtt látásvizsgálaton részt venni, hogy szemünk aktuális állapotához való szemüveget készíttessünk. A látásvizsgálat során megállapításra kerül a szükséges dioptria, és szemünk egészségéről is átfogó képet kapunk.

tovább»

Szaunával a tiszta bőrért

iho

2019.10.13 03:19

Az ősszel együtt megérkezik a hűvös idő, ilyenkor a testünk gyakrabban vágyik a felmelegedésre. Jó választás lehet ekkor egy forró fürdőt venni, de ha más jellegű kényeztetésre vágyunk, a szauna a tökéletes opció.

tovább»

Az ipari hősugárzó a nevéhez méltóan ipari teljesítmény biztosítására képes, amely a háztartásokban használt eszközökhöz viszonyítva jelentősen nagyobb hőtermeléssel rendelkezik.

tovább»

A jó kerítés ismérvei az állékonyság, a korszerű szerkezeti megoldások, a modern megjelenés és a megfelelő ár-érték arány.

tovább»

A lúdtalp

iho

2019.10.13 03:02

Sajnálatos módon a lúdtalp napjainkban népbetegségnek számít. A lakosság jelentős részének vannak különféle panaszai, amelyek a lábhoz kapcsolódnak, és amelyeknek a nagy része statikai eredetű. A legtöbb ilyen statikai problémát okozó betegség pedig bizony a lúdtalp.

tovább»

S. K. – 72.

iho

2019.10.13 02:55

Stephen King nevét még az is ismeri, aki kizárólag világklasszisokat olvas. Már neve is olyan regénybe illő, mintha írói álnév lenne: King, Stephen King. A ragyogás, a Halálsoron és még több tucat bestseller írója a napokban ünnepelte 72. születésnapját.

tovább»