Keresési eredmény a(z) „urrepulogep” címkére
Rendezés:

Repülés

A Dream Chaser most helikopter alatt függött, később teherszállítóként repül az űrállomásra, de a gyártó szerint alkalmas lesz űrhajósok feljuttatására is.

Repülés

Több, mint két év után az X-37b Floridában szállt le, más biztosat nem tudunk. Az látszik, hogy megint jól bírta a hosszú repülést és a heves landolást.

Repülés

Sikeresen vizsgázott a mechanizmus, ami rossz pillanatban kapcsolva az előző SpaceShipTwo és egy pilóta pusztulását okozta.

Repülés

Ősszel üresen, jövőre már emberekkel indulna a Dragon űrhajó. De előbb át kell tervezni a tüzelőanyag-tartályokat és az indítási eljárást is.

Repülés

Űrhajók űrhajósok nélkül: Dragon, Boeing CST. „Ballisztikusok” tervei. Az oroszok kevesebb embert küldenek, Bajkonur marad. A kínaiak a Holdat célozzák.

Repülés

Az első amerikai, aki meg is kerülte a Földet. A politikus és az űrhajós, harminchat év után a második repülés a Discoveryn.

Repülés

Leoldás ötvenezer lábon, siklás a pályáig tíz perc alatt, a farokrész rögzítve... A Virgin Galactic gépe 2020 után vihet fizető utasokat.

Repülés

A turistákat 100 kilométerre emelő gép két évvel ezelőtti katasztrófa után ez a második példány első tesztje, sok módosítással.

Repülés

Az alaposan modernizált MSZ-01 orosz, amerikai és japán űrhajóssal repült az ISS-re. Szomorkás évforduló: öt éve volt az utolsó Shuttle-repülés.

Repülés

Gagarin napja. Egy kezdetleges kabin, az ismeretlen veszélyei. Az űrből nézve látjuk a Föld igazi szépségét, értékét.