Egynapos ünnep a hét közepén

iho/vasút   ·   2019.10.22. 09:40

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-Start azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket elővételben váltsák meg. Gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg az utasok a vonatjegyeiket a vasúttársaság internetes jegyvásárlási rendszerében, vagy az okostelefonokon elérhető MÁV applikációban. Az online vagy mobilalkalmazással megvett e-vonatjegyek a pénztári árhoz képest tíz százalékkal olcsóbbak. Az automatáknál vásárlók öt százalékos kedvezményt kapnak, míg a menetrendi keresőben @ jellel jelölt, csúcsidőn kívüli vonatokra legalább száz kilométer távolságra váltott e-vonatjegyekre húsz százalékos engedmény jár.

A huszonhat éven aluli, diákigazolvánnyal nem rendelkező fiatalok október 22-én délelőtt órától október 23-án éjfélig tartó időszakban igénybe vehetik a hétvégi, harminchárom százalékos kedvezményű menetjegyet. A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek