Édes, hangos és hatalmas, mi az?

iho   ·   2019.07.20. 02:51

(x)

Születésnap? Névnap? Évforduló? Ballagás? Ez egy olyan ajándék, amely biztos nem a kukában vagy a sarokban végzi majd, az ünnepelt viszont imádni fogja! Hogy miért? Mert két dolgot ötvöz: az édességet és a hatalmas héliumos lufik által kiváltott örömöt.

Elég volt az unalmas ajándékokból!

A ballagásokra, szülinapokra és egyéb ünnepekre általában kétféle ajándék szokott érkezni: valami átgondolt, amire az ünnepelt már ezer és egy éve vágyott, vagy egy olyan meglepetés, amely előbb vagy utóbb a sarokban, a szekrény legalsó fiókjában, legrosszabb esetben pedig a kukában végzi majd. Ha szeretnéd szerettedet megajándékozni valamivel, aminek gyermeki lelkesedéssel örül majd, és nem végzi a kukában, akkor ez a lufi a tökéletes választás számodra. Mindenki ajándékozhat lufit vagy egy tábla csokit, de egyszerre a kettőt már korántsem!

Kiknek és mire adható ez a különleges lufi?

Bárkinek és bármire, szólna a rövid válaszunk. Ha inspirálódni szeretnél, íme néhány példa, ahol biztosan osztatlan sikert ér majd el ez az ajándék!

  • Szülinap: legyen gyermek vagy felnőtt, fiú vagy lány az ünnepelt, édességet és lufit mindenki szeret kapni! A sok kártya és csomag közül ez az ajándék ki fog tűnni a tömegből, ráadásul osztatlan sikert arat majd, hiszen egyedi és különleges.

  • Évforduló: unod már az unalmas ajándékokat, és már tényleg minden ajándékötletet kilőttél arról a képzeletbeli listáról? Semmi ötleted sincs, mivel lepd meg szerelmed? Egy édességgel teli lufi garantálja a hatalmas mosolyt és hatalmas szerelmes puszikat.

  • Csak úgy: ha egy barátod már egy ideje el van keseredve, régen láttad már mosolyogni, egy ilyen ajándék több mint valószínű, hogy az ő arcára is mosolyt csal majd. A lufiknak meg van ugyanis az a varázserejük, hogy kortól és nemtől függetlenül jó kedvre deríti szinte azonnal a megajándékozott személyt. Az, hogy a kedvenc édességét rejti a lufi, már csak bónusz.

  • Nyugi-bogyó helyett: ahogyan a szomorú embert felvidítja a lufi látványa, úgy az ideges embert a rombolás nyugtatja le általában. Tányérok törése, hajak cibálása és az ordibálás helyett néhány lufi kipukkasztása sokkal gazdaságosabb, kevesebb feszültséggel járó megoldás. A lufiba rejtett finomság pedig a lufi felett aratott győzelem megünneplésére szolgál, ráadásul mint azt minden csoki imádó tudja: a csokoládé boldogsághormont termel! Tehát: lufi + csoki = kevesebb stressz és idegeskedés, ráadásul finom, és keveset kell utána takarítani.

Mi az a choco palloni?

Ez egy olyan lufi, amelyet meg lehet tölteni cukorkával, szaloncukorral, de akár kézműves csokival is. Ha ellátogatsz a Lufipark webshopjába, rengeteg opció közül mazsolázhatsz. Ha egészen különleges ajándékot akarsz adni, akkor a lufi zsinórjára akár köthetsz egy apróságot még pluszba, vagy esetleg az édességes lufi mellé választhatsz néhány sima héliummal töltött darabot is.

Belül is különleges

Ezt az ajándékot igazán különlegessé lehet tenni! Gyakorlatilag minden elemét úgy állíthatják össze, ahogyan azt te szeretnéd. Ahhoz, hogy ez a különleges ajándék még különlegesebb lehessen, válaszd ki az ünnepelthez leginkább illő színt! Nem muszáj ragaszkodni az édességhez sem! A lufi belsejébe is az fog kerülni, amit te szeretnél.

Kapcsolódó hírek