utasellátó

Blog Utasellátó

Hogyan sportoljunk nyáron?

iho   ·   2023.06.01. 14:35

A nyár mindig is a szabadtéri aktivitások ideje volt, és a sportok, amelyeket ebben a szezonban végezhetünk, nem csak élvezetesek, hanem rengeteg előnnyel is járnak a testünk és az egészségünk számára.

Vasút Nagyvasút

Móka Makón

iho   ·   2023.05.22. 18:00

Retró gyorsvonat járt Makón vasárnap, a korabeli szerelvényt a 128-as klasszik Csörgő húzta.

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

Blog Utasellátó

Lakberendezés magas fokon a Dizon Home-mal

iho   ·   2022.08.29. 16:35

A megfelelő kiegészítők nélkül lehetetlen minőségi lakberendezésre gondolnunk. Sok különféle áruházzal találkozhatunk a lakberendezés kapcsán, azonban kevés olyan akad köztük, amelynek kínálatában az összes szükséges kiegészítőt megtalálhatnánk. A Dizon Home webáruházában azonban mindent fellelhetünk, amire csak szükségünk lehet. Magas minőség kedvező árakon – ez a Dizon filozófiája. Ezen felül viszont még számtalan jó ok szól amellett, hogy miért érdemes neked is Dizontól vásárolnod.

Blog Utasellátó

Így lazulj el igazán alvás közben

iho   ·   2022.08.28. 10:20

Az alvás mindannyiunknak rendkívül fontos. Az alvás létfontosságú, ami nemcsak az egészségünkre gyakorol jelenős hatást, de a hangulatot is rendkívül javítja. Bár az alvással és álmokkal kapcsolatos kutatások széles területet ölelnek fel, ezek sok embernek teljesen normális folyamatnak tűnhetnek, amik nem igényelnek különösebb figyelmet. De mi történik valójában a testünkkel alvás közben, és mi szükséges az egészséges alváshoz?

Blog Utasellátó

A rutin hátrány vagy előny a fuvarozásban?

iho   ·   2022.08.22. 14:00

Hogy milyen közúton közlekedni? Attól függ, hogy hol! Magyarországon számtalanszor felér egy extrém sporttal. A rutin, a gyakorlat, a tapasztalat aranyat érhet és messzire száműzheti a rázós helyzeteket. Viszont néha előfordulnak kivételek, amikor a rutinosság nem biztos, hogy annyira evidensen pozitív.

Blog Utasellátó

Miért ugrál össze-vissza a Bitcoin árfolyama?

iho   ·   2022.08.22. 12:50

A kriptovaluta rendkívül kiszámíthatatlan. A Bitcoin árfolyama 2021. január 22-én 32 983 dolláron állt, pontosan egy évvel később pedig 35 811 dollárt ért, a köztes időben, júniusban viszont süllyedt 30 000 dollár alá is, november 10-én pedig 69 000 dollár felett is járt.

Blog Utasellátó

Kerti lépcsők térkőből

iho   ·   2022.08.19. 08:10

Meredek terepen épített családi házaknál – ha a telek lejtése 10–15 százalék felett van – rézsűk, támfalak és kerti lépcsők építésére is szükség lehet. Megoldható a szintkülönbség kanyargós kerti utakkal vagy meredek autóbehatóval és járdával is, de gyakran olcsóbb a kerti lépcső használata, és kisebb lesz a burkolt felület is.