Keresési eredmény a(z) „airberlin” címkére
Rendezés:

Repülés

...ha az utas az első járat késése miatt lemarad a második járatról.

Repülés

Olyan óriási cégcsoportokkal szemben sikerült az egykori Forma–1-es pilótának és légitársaság-alapítónak győznie, mint a Lufthansa, az IAG és a Ryanair.

Repülés

A Darwin mégis leáll. Az Etihad új vezetése és stratégiája: a veszteséges partnerektől megszabadulva a point-to-point hálózat erősítése.

Repülés

Az utolsó járat Berlinbe. Harminckilenc év és az utolsó tíz küszködése. Megvan a megállapodás: az easyJet huszonöt gépet és berlini slotokat vesz. Mégis marad az arculat?

Repülés

Magyar légiutaskísérők 787-esekre. Januártól dolgozik a lengyelek első MAX 8-asa. Gesztus: az Air Berlin helyett a LOT viszi New Yorkba egy játék győztesét.

Repülés

Nyolcvanegy gépet és háromezer alkalmazottat vesz át az Eurowings, az easyvel még tartanak a tárgyalások. Az AirBerlin a október 28-án áll le.

Repülés

Kinek, kik ellen üzennek a járvány áldozatai? A napi 4-5 milliós veszteség meggyorsíthatja a teljes bedőlést. Járattörlés Budapestre is.

Repülés

A mostani ok: 1200 ajtó... A havi állagmegóvás 16 millió euró, öt éve kellett volna átadni a légikikötőt, de a jövő évi indulás sem biztos.

Repülés

Code-share megállapodást már kötöttek néhány vonalra, de miért is kínlódnának a németek az Etihad-tulajdonú Alitaliával?...

Repülés

Mit jelent egy sikeres code-share megállapodás? Hogyan tölti a Qantas és az Emirates egymás óriásgépeit? Az amerikaiak tovább verekednek...