Keresési eredmény a(z) „leloves” címkére
Rendezés:

Repülés

Iszlám szervezet vállalta az akciót, de lehet, hogy épp a lelövés elkerülésére repült manőver sikerült rosszul.

Repülés

Az Eurocontrol emberei kérték Ukrajnát, tegye meg ezt a lépést. Más légitársaságok már elkerülték a kockázatos zónát.

Repülés

A kormányok felelőssége a légtérbiztonság; az üzemeltetőké, merre repülnek. A vizsgálók várják a titkosszolgálatok adatait.

Repülés

Nem volt bomba, az utasszállító szerkezetét végzetesen megrongáló tárgyak kívülről ütötték át a burkolatot, a körzetben nem volt katonai gép.

Repülés

Az iráni Forradalmi Gárda bejelentette, lelőttek egy izraeli kémrepülőgépet.

Repülés

Megérkezett Kuala Lumpurba az Ukrajnában lezuhant malajziai utasszállító gép áldozatainak földi maradványait szállító első repülőgép.

Repülés

Daruval estek a roncsoknak, nehéz lesz bizonyítékokat találni. Kideríthető-e, hogy föld–levegő vagy levegő–levegő rakéta volt-e a tettes?

Repülés

A szeparatisták átadták a fekete dobozokat a malajziai szakértőknek, Hollandia átvette a vizsgálat vezetését. Orosz források szerint a most lelőtt gép azonos a tavasszal eltűnt 777-essel, az egész amerikai összeesküvés.

Repülés

A fedélzeten 49-en voltak, valamennyien életüket vesztették. Az oroszok gépfegyverrel és rakétákkal támadták a katonai szállítógépet.

Repülés

Navigációs hiba, azonosítási hiba. Négy méter hiányzott a balszárnyból, pedig a vadászpilóta látta, hogy a 707-es civil gép.