Keresési eredmény a(z) „jaratnyitas” címkére
Rendezés:

Repülés

Szezonális nyitás Európa felé, transzatlanti járatok átcsoportosítása New Yorkból, ahol erős a konkurencia és kevés a tér növekedésre.

Repülés

Pavlo Rjabikinnak, a kijevi nemzetközi repülőtér igazgatójának azért kellett mennie, mert az ír diszkont légitársaság mégsem indít járatokat Ukrajnából számos európai városba, köztük Budapestre.

Repülés

A kazahsztáni járat a tizedik, amit idén indított eddig a Wizz Budapestről. A LOT is indít Asztanába...

Repülés

A társaság csak az idén eddig tizenegy új célállomást vett menetrendjébe Budapestről.

Repülés

Áprilisban áll munkába a magyarországi bázisok tizenkettedik repülőgépe.

Repülés

Háromezernél több újdonság 2016-ban: kicsivel kevesebb, mint egy évvel korábban. Dominálnak az európai diszkontok: Ryan, easy, Wizz.

Repülés

November végéig több mint kétszázötvenezren repültek a légitársasággal Debrecenből vagy Debrecenbe. Jövő tavasztól jön az új, tel-avivi járat, heti kétszer.

Repülés

A járatnyitásról szóló szándéknyilatkozatot Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Sokol Dervishaj albán közlekedési és infrastrukturális miniszter hétfőn szignózta.

Repülés

Újra van légi összeköttetés Magyarország és Afrika legnagyobb területű állama között. Az Air Algérie 737-600-sokat repültet majd.

Repülés

A low-cost légitársaság október harmincegyedikétől hetente két alkalommal, hétfőn és pénteken repül majd Szatmárnémetiből London-Luton repülőtérre.