Keresési eredmény a(z) „repuloverseny” címkére
Rendezés:

Repülés

Abu Dhabi: az elátkozott hetes kapu... A döntőre megfordult a szél. Muroya elképesztően kis különbséggel győzte le a tavalyi bajnokot.

Repülés

A főpolgármester más magyarországi helyszínt javasol: egy tavat vagy a Duna-kanyart...

Repülés

Két helyszín még nem végleges, nyitány Abu Dhabiban, zárás: a szuperszeles amerikai pálya helyett Szaúd-Arábia. Az új pilóták egyike egy mindössze 25 éves amerikai.

Repülés

Sok szakítás, esélyesek váratlan kiesése: a Budapesten is győztes cseh pilóta a legjobbkor volt a leggyorsabb. Következik egy hozzánk közeli helyszín!

Repülés

Sonka győzött, először parádézott a Duna vonalán a C-17-es és a légierő új A319-ese. Százezer nézőnek tetszett a verseny és a bemutató...

Repülés

Még meg nem nevezett európai és ázsiai helyszínek, viszont a magyar fővárosban biztos a futam. Ha japán lett idén a világbajnok, gyanítható, hogy lesz ottani verseny is...

Repülés

Air Race: az év legutolsó felszállása döntött el mindent. Muroya kockáztatott, Sonka átesett a félbukfenc tetején. Challenger Cup: az első női futamgyőztes, Melanie Astles!

Repülés

Az élboly továbbra is sűrű, most már a cseh versenyző vezeti. Chambliss a négyes döntőben rontott, McLeod nem volt elég gyors a győzelemhez.

Repülés

Kis gépek nagy versenye. Egy különösen szerencsés baleset: amíg a gépek fel nem szállnak, nehezebb elkerülni a veszélyt.

Repülés

Hall győzött, a német pilóta a német versenyen csak második lett, de továbbra is vezet, Sonka dupla áteséssel csúszott le a pódiumról.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/