Jótékonykodott a GYSEV a karácsonyi „repipénzből”

iho/vasút   ·   2016.12.15. 17:23

Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a leukémiában szenvedő gyermekek családjait, valamint nyolc nagy onkológiai intézményt támogat folyamatosan. Jelenleg egy olyan speciális lélegeztető gép megvásárlására gyűjtenek, amelynek használata közben is lehet MR felvételt készíteni a beteg gyermekekről. Kövesdi Szilárd, a GYSEV vezérigazgatója elmondta: a vállalat rengeteg megkeresést kap évente, nem egyszerű dönteni a támogatások elosztásánál.

– Az alapítvány munkatársai tevékenységük során folyamatosan szembesülnek súlyosan beteg gyermekek és családok problémáival. Ez önmagában rendkívül lelket próbáló feladat, tiszteletre méltó, hogy ezt felvállalják – mondta Kövesdi Szilárd, a GYSEV vezérigazgatója.

Az alapítvány képviselői elmondták: az utóbbi években sajnos folyamatosan emelkedik a leukémiával küzdő gyermekek száma Magyarországon. Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványhoz is egyre több megkeresés érkezik, igyekeznek a hozzájuk forduló családok kéréseit a lehetőségeikhez mérten teljesíteni.

– Örömteli, és példa értékűnek tartjuk, hogy egy olyan komoly és elismert cég, mint a GYSEV egy ilyen fontos ügy mellé állnak és nagylelkű támogatásukkal segítik az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, célkitűzéseinek megvalósításában. Szeretnénk köszönetet mondani ezért mind az alapítvány, mind pedig mindazon gyermekek és családok nevében, akiknek gyógyulásához ez a támogatás is nagyban hozzájárul – mondta Fodor Zsuzsanna, az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kurátora.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek