Öt év után újra vasútmodell-kiállítás Egerben!

iho   ·   2015.09.16. 16:37

A hosszú modulterepasztalokon számtalan szerelvény rója majd a köröket, bejárva a miniatűr hegyeket, völgyeket, falvakat és városokat. A kiállításon látható lesz a klub új, amerikai modulrendszere. Az N (1:160) méretben épített hosszú terepasztalon ott lesznek a jellegzetes amerikai vonatok.

A német tematikájú H0 (1:87) terepasztal-modulrendszeren több mint tíz méteren át kígyóznak a személy és tehervonatok. A városi közlekedést kedvelőknek ajánljuk a villamos terepasztalunkat, ahol sűrű városi környezetben haladnak a villamosok. A hegyi vasutakat kedvelőit az osztrák ihletésű modulrendszer várja, H0e és H0 méretben.

A legkisebbeket favonatos játszóház várja, de lesz a gyerekek által irányítható terepasztal is. A kiállítás alatt lehetőség van autó-, vasútmodellek és kiegészítők vásárlására, de tanácsadással is várjuk az érdeklődőket. Igény esetén, egyeztetés után megvásároljuk a megörökölt, „kinőtt” vagy megunt játékvasutakat, vasútmodelleket is.

Nyitva tartás: 2015. szeptember 18-20. (péntektől-vasárnapig) minden nap 10-18 óra között.

Felnőtt belépőjegy: 600.- Ft
Gyermek belépőjegy: 400.- Ft

Pénteken a csoportosan érkező, előre bejelentkező óvodások és kisiskolások: 300.- Ft/fő (a kísérő pedagógusok részére térítésmentes. Bejelentkezés – csak csoportoknak: 70/381-54-06.)

Helyszín: EKMK – Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház, Eger, Bartók Béla tér 6.

További információk: 70/381-54-06, vozovi.gyula@gmail.com, www.vozovi.hu

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek