Túlfutott egy kisrepülő a Farkashegyi Repülőtéren

iho/repülés   ·   2018.09.13. 18:07

Leszállás közben túlfutott a leszállópályán egy kisrepülőgép csütörtök késő délután a budakeszi Farkashegyi Repülőtéren, majd a Budakeszi és Budaörs közötti út mentén, az árokba hajtva állt meg. A balesethez a fővárosi hivatásos és a budakeszi önkéntes tűzoltók érkeztek ki. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a gépen két ember utazott, egyikük sem sérült meg.

A kisgép leszállás közben a leszállópályán túlfutott, majd az út mentén, az árokba csúszva állt meg (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.