Keresési eredmény a(z) „ferihegy” címkére
Rendezés:

Repülés

Az utaslétszám növekedése az európai átlag háromszorosa. Készül az új móló, tart a pályafelújítás, indul a Cargo City építése. Tárgyalások sanghaji járatokról.

Repülés

A kelet-közép-európai országok között elsőként érte el a környezettudatossági kitüntetést a budapesti légikikötő.

Repülés

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér megkapta a regionális tréningpartner címet, így a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) képzéseinek egy részét Budapesten tartják meg.

Repülés

Az egyik fékezett, a másik hátulról belefutott. A Malév GH járművei a Wizz bukaresti járatához vitték az utasokat.

Repülés

CSeries 300-as Rigából és Rigába. Az altípus főtípussá válik. A gép, ami kirobbantotta a kereskedelmi háborút. A díjazott régiós piacvezető.

Ellátási lánc

A Liszt Ferenc repülőtéren. A vasúti infrastruktúra és a térvilágítás már nagyjából készen van. Pénteken próbavonattal járták be a vágányokat.

Repülés

A követelmények száma 450, hatalmas dokumentáció. Szervezet, repülésbiztonság, pályák, gurulók, eljárások: két év munka ereménye.

Repülés

Jövőre indul a Jumbo-járat, két év múlva már a Cargo Cityben rakodhat, ehhez nem kell külön beruházás. A próbajáratot a Silkway Italia üzemeltette.

Repülés

Restaurálás kívül-belül: HA-LIQ Malév-arculattal, MO-Aladár szép kormányai, a 154-es ülések. Az első nyár sikerei az új helyszínen.

Repülés

Az expressz-szállító kapott új központot az 1-es terminál közelében, ahol most pakol az összes tehergép. A reptér egy másik részén épül a Cargo City.