Keresési eredmény a(z) „ferihegy” címkére
Rendezés:

Repülés

A nyári csúcs és a vizes vébé előtt elkészült a felújítás. Fokozott feladatok az irányítók számára. A reptérkezelő köszöni a környéken lakók türelmét!

Repülés

A Cessna Citation nem sokkal a felszállás után visszatért a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Repülés

Varázs nappal és éjszaka: kellenek a reflektorok... Aladár kiállítása, készülő fülkéje és a készülő szimulátorok. A kis futópálya itt is felépült!

Repülés

Sugárhajtásúak a szentgyörgyi bázison, beszámoló kerítésen belülről és kívülről. Harci helikopterek és két „nagy szélkelep” a NATO repülőtéren, Budapesten.

Repülés

A Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) tájékoztatása szerint minden légijármű az előre tervezett időpont előtt átkerült az új kiállítási területre.

Repülés

Nagyobb terület, jobb technika, az új Aeropark látogatóinak külön ingyenes parkoló. Jobb rálátás – és a távlati kilátások?

Repülés

A Bádogterminál eltűnt, most törik fel a betont, közben a repülőgépek zavartalanul gurulnak a B-terminál nyugati állóhelyei felé.

Repülés

Utaslépcső, csomagszállító járművek, repülőgép-mozgató berendezések, több mint egymilliárd forintért. Már négy cég közül választhatnak a légitársaságok Budapesten.

Repülés

Márciusban zárják az 1-es pályát, épül az új móló, lesz helye a szélestörzsűeknek is. Parkoló 4600 kocsinak, a nyári csúcsra meglesznek az új check-in pultok.

Repülés

Suta képek gyűjteménye. Mire fontos lett, már nemigen volt Malév-gép a repülőtéren.