Keresési eredmény a(z) „iljusin” címkére
Rendezés:

Repülés

Az Il-62-es ötvenöt éve repült először. A Malév első nagyhatótávolságú utasszállítója, három útra. Landolás füvőn, reverz-porviharral.

Repülés

Orosz szélestörzsű gépek repüljenek oroszországi belső vonalakon, mondja a miniszterelnök-helyettes. De mikor lesz az új altípushoz az új hajtómű?

Repülés

Csillagmotorokkal nem volt megbízható, gázturbinákkal annál inkább. A típus, amely a magyar polgári légiközlekedést is meghatározta.

Repülés

Ukrán helyett orosz típus, katonai és polgári célokra. Vállszárny, T-vezérsík, hátsó rámpa, tavaszi bemutatkozás, nyári szűzfelszállás.

Repülés

Önhordó utasok, beszállás bőrönddel. Hajtóműbajok. A SZU válasza a nyugati szélestörzsűekre. Az utód néhány hónap múlva ismét Budapest felett...

Repülés

Hosszabb törzs, valamikor majd négy helyett két hajtómű. A döntő az ár, nem az üzemeltetés költségei, mondják az oroszok.

Repülés

Készül az An-24/26/32-es család utódja, épül a második 178-as, de kiszállt a cég az oroszokkal alapított közös vállalatból.

Repülés

A tanker már repül, az elnöki harcálláspont is készül. Nyugatiak helyett ez lesz az oroszok szélestörzsű alaptípusa?

Repülés

„A vidék repülőgépe” az orosz repülőipar felfutttatása jegyében: tengerészeti, és sarkvidéki szállítóként is számítanak rá.

Repülés

Il-96-os utántöltők kellenek északon. Hazai berendezések kellenek az S100-asra. Alakul az új orosz utasszállító.